Hercegovački vrt |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 76> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je stvarno stiglo proljece
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođi i vidi
Dođi pa se divi ...... (prolistao mi goji) |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene k tebi u proljetnom danu! Lijepo se bude biljkice u tvojem vrteku.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zdravo draga! i kod tebe je otoplilo vidim... šaren početak proljeća, tako i treba, samo možemo pretpostaviti što nas u tvom vrtu sve lijepo čeka! pusaaaaaa |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vidim ja nešto miriše u vazduhu a ono tvoji zumbuli do mene ček zamirisali, bogami kod tebe proljeće u veliko a moji tek izbijaju iz zemlje, prelijepo
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na forumu nisam bio sto godina a ni kod tebe mogu ti rec da sam se ugodno iznenadio neznam sta bih prije pogledao stvarno svaka ti cast prekrasno je sve a ulica kaktusa je fenomenalna :))) tvoji zumbuli mirisu na sve strane :P
i da se pohvalim nicu mi sjemena od tebe velika vecina je niklo vec dobivaju prve listice a posijani 5.03 lunaria je najvise niknula ima je ko suge tak da ce je bit po cijelom dvoristu :)=)) p.s. ja bio zaboravio na lukovice visibaba i posadio ih u saksiju prije par dana sad imam lijepi stolni aranzman :)) |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šareno i mirisno proljeće
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo me oduševila forzicija, jesi li ti to nju digla sa 4 stabla koja su se spojila u jedno, izvrsno , a onda prekrasne ukrasne dunje, kako si je uspjela uzgojiti kao stablašicu, a plave amenone fantazija, pa tulipani, sve je super. |
|
život je more
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođoh, vidjeh i ostadoh dugo uživajući u proljeću na tvojim slikama.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj, one plave anemone su pre,predivne
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka, Magnolija, Antonija, Gio hvala na posjeti drage moje . Šaljem vam veliki .
Otok drago mi je da je goji prolistao, bit će plodova ovog ljeta, i tebi Anaida, Vilmač, Fani, Pavdić, Mali kaktusu i vama. Lantana, dunjaricu je vrlo lako formirat u stablo obrirom da jako brzo raste. Mojima je ovo četvrta sezona. i tebi. Semira i Korjenko hvala na posjeti , . |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i tvojim vrtom koji se budi u proljeće.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno lipote i boja i u tvom vrtu
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne plave anemone, predivna dunjarica (Majko mila nisam posadila dunjaricu od malog kaktusa) ali i mlječika!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svakom sličicom sve raskošnije, rascvjetanije, cvijeće i proljetne boje su famozne
|
|
tikvić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Odgovori | Stranica <1 2829303132 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |