Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 2829303132 39> |
Korisnik | ||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dado petica za tvoje cviće, a čuvarica vrta je prekrasna
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Crveni će sigurno biti, a sve ostalo je tajna, čak i za mene...navrati sutra, pa ću ti pokazati...vjerujem da će se do tada otvoriti cvijet. Možda je on isti kao i onaj drugi, ali su nekako cvjetovi manji...možda sam ga zaboravila pognojiti |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
----Ponovo sam pregledala i sve pohvale
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma baš je užitak prošetati tvojim vrtom. Toliko zgodnih ideja.
A cvijeće....
Posebni pozdrav Pesici!
|
||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasan vrt,di si uzela tačke,super su
|
||
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jako ti je lijep i uredan vrt.Vidi se da uživaš njegujuči ga
|
||
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sve je lijepo i cvijece i haski
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tačke smo napravili MM i ja...već su pomalo odslužile svoje, slijedeće godine moramo napraviti nove.
Drago mi je da ti se sviđa moj haski, koji je usput rečeno, aljaški malamut Curke, hvala što posjećujete moj vrt! |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Čekam sa tobom hibija....., tebi i Reici....
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tu se ja uvijek odmorim i ,ma koliko puta gledala,uvijek nešto novo zagledam.Hrpu ideja pokupim od tebe.Ovo od cigli,za yucu je fenomenalno a tako jednostavno
|
||
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dada morala sam pregledati par stranica prije da vidim što sam propustila.Vrt ti je prekrasan i uredan.Oleandar je prekrasan kao i hibi kojeg si konačno moram nabaviti jer vidim da ga svi imaju pa ću morati i ja.E da,za oko mi zapele tačke,moram ih pokazati svekru,neka ih pravi kako zna.
|
||
čovjek uči dok je živ
|
||
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svidaju mi se ideje,cvijece...ma sve..
|
||
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Još jednom -predivno
|
||
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na stranici - Sve i svašta o biljkama i cvijeću, pod temom URADI SAM, otvorila sam novu temu sa shemama za kolica i bunare za cvijeće, pa pogledaj, možda pomogne. |
||
|
||
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Konačno!!! Procvjetao moj drugi hibi i uljepšao mi dan!
|
||
|
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prelijep je!
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joooj dupli,prekrasan je
|
||
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Još samo da mi se javi nbjelovu ili netko tko zna više od mene o hibiscusima i da mi otkrije kako se zovu.
|
||
|
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
koji hibi, veličanstven cvijet , vrijedilo je čekati.
|
||
Odgovori | Stranica <1 2829303132 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |