OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 299300301302303 374> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*C*E*S*T*I*T*A*M* na *3*0*0* i *3*0*1* stranici.... heheheh ja sam vec mjesec dana u tvom vrtu i prelistala sam stranicu po stranicu... svaki dan po malo pa biljezila do kuda sam stigla di sam stala..... bio je to jedan pravi dozivljaj uzivancije.... hvala i sretno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čestitam na prekrasnih tri stotice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretna 300 - tka!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
čestitam i ja |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Čestitam ti 300-tu stranicu! Oduševljena sam sa tvojom gredicom u sjeni i sa sukulentnom gredicom i sa....ma, sa cijelim tvojim vrtom ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Čestitke Otok za 300 stranica
![]() ![]() Prekrasno cvijeće kao i uvijek, ali izdvajam prekrasne ljiljane i burito ( ĐENI ) koji će procvjetati...Baš neobično, moram pogledati svoga možda i on krene...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Čestitke na 300 stranica
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Treba napisati i popuniti 300 predivnih stranica. Sve do jedne su vrhunske, a stazica od cigle je za 5, šetala sam već po njoj. Pitam se samo koliko si termica morala rashodovati
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja se prošetala tvojom gredicom u hladu ispod prirodnog suncobrana |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Čestitam i ja za 301 stranicu!!!!...Dženi je zakon!!! baš super kad je procvala...prava cura....a ljiljani...kaj su to oni????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gredica u hladovini baš mami da sjedneš malo i odmoriš, i uživaš u otočkom zraku, mirisima i ljepoti!! Cigle si super ukomponirala. p.s. bila u Crikvenici i samo jedan kamen doma donijela!!![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jako mi se sviđa tvoja gredica ispod prirodnog suncobrana!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ma uspijeva kod tebe i na suncu i u hladu
![]() zanima me ovaj vlasac, tako sam i ja presadila u vrt jednu hrpicu, ali šta misliš jel bude cvao ove godine ili slijedeće ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Otok, sta reci, pravi raj, runolist je predivan, kameleon isto i sve ostaloooo :)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala još jednom svima.
Triša - samo je jedna termica platila glavom, po broju cigli možeš znati kolika je zapravo ta gredica Flavia - jesam li nešto pobrkala? Imam 3 grupe ljiljana, jedna je od prošle godine, jedna grupa su tvoji, a i treća grupa su "forumski". Ostali još nisu procvjetali. Anaida - možeš nositi kamenja iz Crikvenice koliko hoćeš, to je ipak kopno. A zamisli da uzmeš kamen sa otoka, nastane rupa, poplavi nas more i nestanemo ![]() Mari, to nije vlasac. To je pravi pravcati veliki ukrasni luk, samo još nije procvjetao. I kad je već Mari ponovila ovu sliku sa koprivama - sama sam ih sijala, izraslo ih 8, sve su tu na slici, a od njih 8 ..... 6 različitih boja. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok i mene su "pukle" koprive ove godine, ali ja imam samo tri različite.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ups, samo da se ispravim...imam samo tri ali meni i to dovoljno, ionako zimi nemam kuda sa njima.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() divim se svakoj tvojoj stranici,sa koje možeš puno naučiti,slikama si očarala naše monitore, savjetim pomagala,hvala ti i samo nastavi,volim šetati tvojim vrtom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 299300301302303 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |