OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 301302303304305 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana je slikala svoju cikasicu punu novih listova.
Kaže Mali kaktus - još ni Otok nije slikala svoje. Nemam šta slikati, još se nisu probudile, od 8 cikasica samo je ona najmanja bacila jedan list dug desetak cm. Možda gospođe traže više pažnje, uvrijedile se, ljute su na mene. Imaju pravo. ![]() Danas ću ih malo urediti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Ovo je moj povrtni cvjetnjak. Susjedi me malo čudno gledaju, ali sam im prodala priču da peršin, radič, riga i jagode najbolje rastu uz karanfiliće i noćurke i da ih oni štite od bolesti ![]() Gazanije i pomidori bore se za mjesto pod suncem, gazanije su duplog cvijeta, pa će valjda i pomidori biti veći. ![]() Evo još malo gazanija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
te gazenije me svakog dana sve vise i vise odusevljavaju nadam se da ce i moje sijane uskoro procvijetati
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidiš Otok,moraš ih više njegovati pa će i one tebe više voljeti
![]() ![]() Gazanije su ti prekrasne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gazanije su ti kao mala sunčeka, a povrće i cvijeće sigurno se vole i zato još ljepše i bujnije rastu, tako je!! I ja ti vjerujem, ne samo susjedi
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Gazanije su prave
![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ne mogu a da ne prokomentiram ovu ljepotu.
Gazanije su prva liga, jesu li ovogodišnje ili su starije? Opći dojam - FENOMENALNO! |
|
![]() |
|
Cikas, gazanije su stare, na proljeće bi ih trebalo sve izvaditi, razdijeliti i ponovno posaditi.
|
|
![]() |
|
Evo i jednog razočaranja
![]() Zašto razočaranje? Jer je na vrećici sa sjemenom bila ovakva slika (strano sjeme od renomiranog proizvođača) ![]() Da nije bilo te slike, bili bi mi simpatični ti sitni bijeli cvjetići, ovako, umjesto "jaja na oko" ostao je samo bjelanjak ![]() Nema veze, idemo dalje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ajmeeeeeee, ova slikica br.6 s ljiljanima je divota, krasota i ljepota u jednom!!!
Uz to i bjeljanjki su slatki ali znam da ti je krivo kaj je netko žutu boju ukrao.
Lijepo si zašarenila hortenzije - u svim bojama su tu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Moja jaja na oko su još mala i ne cvatu, neki dan sam i par sadnica dala Triši, možda kod koje od nas bude i žutnjak
![]() I onoj sirotici sa prve slike stvarno treba malo kozmetičkog tretmana
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Danas idem odmah u vrt presaditi gazanije uz rajčice, sigurno će bolje napredovati.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Možda je bjelanjak inače žut samo ne zna kaj mu je danas ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Večeras sam došla pohvaliti ti se da smo upravo MM i ja nazdravili sa prvim likerom od lipie (manja doza, al' veseli). Hvala ti za sličicu i hvala ti za recept.
Gazanije su ti stvarno fenomenalne. Kod mene su dvije tvoje ipak preživjele ovu hladnu zimu. Puno sam ti toga htjela pohvaliti. Ili mi liker radi svoje ili su sličice uređivane ili jako dobro slikaš zadnje vrijeme ili - je tvoj vrt jedan veliki photobucket ... Ova zadnja strana me oduševila.
A "jaje na oko" je i ovakvo lijepo. Nema veze - idemo dalje
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ljiljani prekrasni .ovakva razočarenja znaju biti česta ili možda podvale
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno , ovako duboko crvene ljiljane jos nisam nikad vidjela ! Fantasticno !
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno je,a gazanije su mi posebno lijepe....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Želim vam svima bar po jedno
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOW! koji ljiljani
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 301302303304305 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |