Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 306307308309310 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 10:23
Ja ne skupljam cikasice,imam dvije malecke,ali tjeraju nove listiće.Tongue
Ali ti imaš tako lijep pogled ujutro kad izađeš iz kućeClap
Nisam ni je odnijela kamenje,nisam nikad na Lošinju bila.Unhappy
Ali zato svaki dan,baš svaki prošečem tvojim vrtom i uživam u lijepom cvijećuTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 16:49
Bila sam na Lošinju više puta, čak i u gradu Lošinju, nažalost u bolnici. No onda sam bila dijete, e da sad dođem prošla bi ga cijeloga dok ne nađem taj mali raj.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 21:42
Tvoji sukulenti su nešto smile93
......a cikasice....već si polako zamišljam taj cikas zid!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 22:43
ja bih citirala Bergeniju sve isto kao ona
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 12:56
...danas mi je bilo potrebno liječenje...jasno da sam svratila i u tvoj morsko cvjetni raj, sukulenti i cikasice prekokrašni... već se bolje osjećam
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 23:34
cikasice, žednjaci...divno
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 10:14
ovo je čudesno

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 12:32
Hvala vam drage moje, lijepo vas je vidjeti kod mene.
Nastojim kao i svi mi da mi okoliš bude što ljepši.
Onima koji su bili na mom otoku želim da se vrate, onima koji još nisu bili, neka dođu. I naravno da se jave.

Mari, simpatičan je taj cvjetić, a i tvoja kala će biti lijepa. Vidi je. Sad je već puno veća.

Kod mene ljeto traje već mjesec dana, dugo je već jako vruće i velika je suša.
Sve je već ocvjetalo, sad će kontinentalni vrtovi biti ljepši od naših na moru. Jučer je padala kiša, ali jako malo, a svakodnevno zalijevanje pomaže, ali ne kao kiša.

Ova gredica je dijelom dana u hladovini, pa se biljke kako-tako drže. I tu mi je nastao džumbus, morat ću je na jesen malo bolje srediti.

Tu se ja odmaram u hladovini

A ovo je pogled prema mojim susjedima. Moram malo slikati svoju ulicu, puna je oleandera u svim bojama, bugica, palmi ...

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 12:38
prekrasno kod tebe pravo kažeš zalijevanje i kiša neuporedivi kod mene pala sinoć sretna kao malo dijetesmile113
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 12:57

Ove bugice su ludnica smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 13:40
smile227kod tebe je raj za oči, sve me je sram kad ja uslikam moje bugice(sva ponosna) naspram ovih  tvojih.....a o kakvom ti đumbusu pričaš meni je sve predivnoooooooo......raj za oči, dušu i tjelo
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 13:50
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Opet nešto moram pitati..Embarrassed Kad ti dosadim - zabrani mi dolazak u tvoj vrt.. Jer sve dok dolazim, imam pitanja...Wink

Koja je ovo biljka? Baš je lijepe plave boje.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 13:51
Danas sam skoro zaspala...valjda mi je tlak pao, ali kada sam vidjela tvoje cvijeće trenutno sam se razbudila.

A tako bih rado i ja malo u taj tvoj hlad, kod nas je tako užasnooo vruće...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 13:52
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 13:54
Evo mene,vraćam se na tvoj Otok!Zapravo,vratim se ja često,ali tiho i nečujno.Ovog puta se javljam,tek da se stupasim! :D..Kukaš kako je vrelo kod tebe a ja kukam kako je hladno kod mene.Pravo jesenje vrijeme.Kiša,vjetar sunce.Rado bi se mijenjala za klime,makar po cjele dane nosala kante sa vodom i zaljevala biljke po Otoku!LOL
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2011 u 21:13
I ja sam na redovnoj šetnji kroz tvoj prelijepi vrtClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 11:16
Nataly ono je različak (sad se ja pletem )LOL a OTOK će već doći Heart
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 19:08
Samo da se zna opet sam ti šetala vrtom,smile120
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 22:42
PredivnoThumbs%20Up. Zabolio me vratWink od gledanja lijevo, desno.
Ne znam što bih izdvojila... sve te kombinacije...ClapClapClapClap
Ali da sam se kladila bila bih sad bogata, jer sam  znala na što će se popiknuti Niho! Na čikašice!LOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 07:08
Uživanje! Čisto uživanje je svaki dolazak k tebi, draga Otok!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 306307308309310 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.