OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 306307308309310 374> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ne skupljam cikasice,imam dvije malecke,ali tjeraju nove listiće.
![]() Ali ti imaš tako lijep pogled ujutro kad izađeš iz kuće
![]() Nisam ni je odnijela kamenje,nisam nikad na Lošinju bila.
![]() Ali zato svaki dan,baš svaki prošečem tvojim vrtom i uživam u lijepom cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bila sam na Lošinju više puta, čak i u gradu Lošinju, nažalost u bolnici. No onda sam bila dijete, e da sad dođem prošla bi ga cijeloga dok ne nađem taj mali raj.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Tvoji sukulenti su nešto
![]() ......a cikasice....već si polako zamišljam taj cikas zid!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ja bih citirala Bergeniju sve isto kao ona
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...danas mi je bilo potrebno liječenje...jasno da sam svratila i u tvoj morsko cvjetni raj, sukulenti i cikasice prekokrašni... već se bolje osjećam
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cikasice, žednjaci...divno
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je čudesno
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala vam drage moje, lijepo vas je vidjeti kod mene.
Nastojim kao i svi mi da mi okoliš bude što ljepši. Onima koji su bili na mom otoku želim da se vrate, onima koji još nisu bili, neka dođu. I naravno da se jave. Mari, simpatičan je taj cvjetić, a i tvoja kala će biti lijepa. Vidi je. Sad je već puno veća. ![]() Kod mene ljeto traje već mjesec dana, dugo je već jako vruće i velika je suša. Sve je već ocvjetalo, sad će kontinentalni vrtovi biti ljepši od naših na moru. Jučer je padala kiša, ali jako malo, a svakodnevno zalijevanje pomaže, ali ne kao kiša. Ova gredica je dijelom dana u hladovini, pa se biljke kako-tako drže. I tu mi je nastao džumbus, morat ću je na jesen malo bolje srediti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu se ja odmaram u hladovini ![]() A ovo je pogled prema mojim susjedima. Moram malo slikati svoju ulicu, puna je oleandera u svim bojama, bugica, palmi ... ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno kod tebe pravo kažeš zalijevanje i kiša neuporedivi kod mene pala sinoć sretna kao malo dijete
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ove bugice su ludnica ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opet nešto moram pitati.. ![]() ![]() Koja je ovo biljka? Baš je lijepe plave boje. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Danas sam skoro zaspala...valjda mi je tlak pao, ali kada sam vidjela tvoje cvijeće trenutno sam se razbudila.
A tako bih rado i ja malo u taj tvoj hlad, kod nas je tako užasnooo vruće...
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo mene,vraćam se na tvoj Otok!Zapravo,vratim se ja često,ali tiho i nečujno.Ovog puta se javljam,tek da se stupasim! :D..Kukaš kako je vrelo kod tebe a ja kukam kako je hladno kod mene.Pravo jesenje vrijeme.Kiša,vjetar sunce.Rado bi se mijenjala za klime,makar po cjele dane nosala kante sa vodom i zaljevala biljke po Otoku!
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam na redovnoj šetnji kroz tvoj prelijepi vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Nataly ono je različak (sad se ja pletem )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Samo da se zna opet sam ti šetala vrtom,
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno
![]() ![]() Ne znam što bih izdvojila... sve te kombinacije... ![]() ![]() ![]() ![]() Ali da sam se kladila bila bih sad bogata, jer sam znala na što će se popiknuti Niho! Na čikašice!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživanje! Čisto uživanje je svaki dolazak k tebi, draga Otok!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 306307308309310 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |