Moje vrtne biljke |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 73> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cikasica je zaista prekraasna a ništa manje nisu i prinove
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa, krasan izbor lukovica. Raduje me da si našla i liatris pa nemoraš sjeme sijati.
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja tiha patnja CikasicaKad god ju odlućim kupiti ili ih nema ili su skupe,jel se smije znati gdje su kupljene i za koliko?Nesmijem hvaliti da bolje raste.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je najljepša ova bijela dalija
|
|
život je more
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flavka,Proljeće,Lora,Josipa,Marina i Lantana hvala vam na posjeti mom vrtu i divnim komentarima..Pusica svima.....
Josipa ja sam posijala sjeme liatrisa,pa šta bude!Od viška glava ne boli.. Proljeće,cikasice su skupe što su veće..Ove su male i bile su na sniženju.Plaćene su nekih 15-tak km..Inače su puno skuplje,od 30 km male do 100 i više km veće... Ja sam u subotu posadila ljiljane,liatris i božur.Posijala sam nešto sjemenki vrtnog cvijeća u klijališta.I sretna sam jer je napoookooon krenula sezona! |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš krasno cvijece a oe nove prinove su ti fantasticne...jedva cekam da vidim kako napreduju u zemljici...
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala maslačak,i ja jedva čekam da procvjetaju.Sad sam orezala ruže i poprskala ih crvenim uljem.I vočke sam poprskala istim uljem.Krenulo je krenulooo.Sezona stižeee...
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adeniumi, sukuleti, hoya, palmice - imam dojam da sam šetala svojim stanom! Baš su mi izmamili osmijeh! Vidiš kako nama malo treba!
A cvijetni kutak ti je bogat i lijep!
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti hoyaSretna sam ako su ti moje biljčice izmamile osmijeh...Slažem se sa time,da nam jakoo malooo treba da budemo sretni..Zato i treba uživati u sekundama i sitnicama koje život znače.Ja sam sretna jer je napokon krenulo toplije vrijeme,i jer sam napokon čeprkala po bašti....Život je kratak,treba ga živjeti onako kako nam srce i duša nalažu.Sa biljkamaaaaa!
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jedna slika iz mog vrta kao proba ( da li neko zna kako umanjiti format slike, a za slanje istih koristim photobucket? Pozdrav)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna slikica - možeš ih umanjiti direktno ili preko photobucketa, ja osobno smanjim prije jer ih onda puno brže uploada.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti puno triša več dugo se mučim kako da stavim pokoju slikicu izgleda da sam upala u tuđu temu ali valjda ću nekako savladati sve te cake
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa draga cvječe ti je prekrasno sada sam vidjela i moju brljotinu ako ti smeta zamoli moderatora da izbriše sutra idem u kupovinu u poljoopremu.javiču šta sam kupila
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka hvala na pohvalama.Tvoja slika mi ne smeta.Uljepšava mi temu..Ja sam sad bila u poljopremi na Marin dvoru i nemaju baš neki izbor.Ostao im samo jedan božur,nekog sjemena,nekih lukovica.Sve se rasprodaloo.Oni nemaju puno,ali uvijek je sve kvalitetno i povoljnije nego drugdje..Ne znam kakvo je stanje u Rajlovcu,možda imaš bolje,bar je bilo kad sam ja išla.Čekam rezultate...
Ja sam kupila viseću begoniju.begonia pendula i još gladiola.. |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ova zadnja je baš fantastična ---ma prekrasn-ali -imaš baš ideja kako posaditi pravo cvijeće na pravo mijesto....svaka ti čast-----lijep pozdrav
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho,nije moja slika..To je slika od naše nove članice,koja je greškom ovdje ubacila svoju super ideju.Sad ćemo mi da je maznemoTreba mi samo repromaterijal!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-a dobra si nema šta -onda će mo tako -ali stvarno dobra stvar-ja sam sebi pronašla 1 lijep veliko korijen i sad treba znati šta posaditi a vidim -da ću ukrasti i ja neku ideju od tvoje prijateljice
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preko vikenda sam bila u Mostaru,pa sam malo obišla obi..Dole je već behar uveliko zamirisao,toplo i sunčano.Divota!Uzela sam sebi dvije trajnice dole,a viseće begodnije uzela sam nedavno u poljopremi..
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izbor za 10 !
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe prinove
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |