maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niho moja
![]() Triša a znam i ja za to samo eto uhvati malo i mene pesimizam... hvala ti ![]() Cimicifuga draga moja joj neznas kak si me razveselila za reznicu...ruza je predivna i posebno mjesto cu imat za nju...ostalo cu jos malo prosvrljati pa javim i tako i ti kod mene... ![]() drugi put vas cure docekujem s kolacima i sokom... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Maslačkice, evo i ja ovako šepava i kilava prošetala tvojim vrtom, sve pregledala, svugdje zavirila... a bilo je tu puno lijepoga za vidjeti. Imaš zbilja puno i raznolikog bilja, pa je teško nešto izdvojiti...
A sa štetom među biljkama moraš unaprijed računati. Svima nama, nekad iz poznatih, a nekad iz nepoznatih razloga, neka biljka slabo uspjeva ili ugine. Zato ih treba imati više, pa onda to lakše prebolimo. U mome vrtu si se zainteresirala za reznice ruže. Kada ih budem orezivala rado ću ti poslati reznice (ako želiš i od nekih drugih), javi se privatnom porukom. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maslačak, niš ne brini ima tih mladih agava i kod mene, šire se kao korov. Pa svima je žao kad nešto ugine od cvijeća, a kako kaže Lantana bolje ga ne gledati nego previše oko njega "titrati", snaći će se ono, ipak je to dio prirode.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tu sam draga vratila sam se i sad ostajem--pusa velika
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
draga Sara...ma ti uvijek tako lijepo napises i meni odmah super...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
hello...pa gdje si ti...već sam se brinula za tebe
![]() znam draga...ti si mi uvijek tu ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Mala ne brini se ništa ma biće svaga od biljaka --------svi smo tu
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bas super...ja sam isto malo brbljava pa se mozemo sloziti...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
maslačak, to radim i ja. Danima, tjednima, mesecima bdijem nad tim posudicama i onda mi nebi imalo nikakvog smisla da ne obradujem ljude oko sebe. To je meni nagrada za sav trud: Vidjeti kako su i moje biljčice dio nečijih radosti.
A, si vid'la kol'ko mogu pričati ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya drago mi je da si i meni svratila...a ima noviteta biljkice su neke vec do poklopca dosle..bas sutra budem slikala... bit ce sadnica a to znaci i paketica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a kontesaa kad tu svi tak pricaju i ti nesvjesno to pokupis
![]() zato kad dodem svojima onda mi treba da se naviknem pricat normalno.. ![]() lantana to je tako izgleda ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Večeras nisam mogla ugasiti komp, a da ne zavirim još u tvoj vrt. Vidim ima noviteta. A rasadnik - volim sladoled, ali mi je draže u kutijama vidjeti zemlju i sjemenčice
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma sve ok Maslačak nekad i u najboljoj namjeri nešto ne uradimo dobro, a nekad i ne možemo utjecati na nešto
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
viš kako se puca fino uklopila da već i viče da je sa murtera
![]() zezam se draga to je pohvalno ![]() nego glede ruža...one posađene u jesen cvatu (barem su meni) one rastu ko lude ovako i onako...jedino da im nešto ne bi odgovaralo... |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ma nije da se sad prek zime toliko trudim...mislila sam u smislu pazis i sl...a sta mogu preko zime...ne zaljevam previse cak stvarno rijetko al mislim da je kod mene problem u nedostatku sunca i opcenito vlage u zraku jer je cvijece na stepenicama za kat koji nije sreden...
a zimi ni ja vani ne diram...nemam sta..to sad tek pocinjem... a tlo je ok,s otoka sam-murtera.. mislim i da je kod mne problem sto je ova zemlja neobradivana na nekim mjestima cak i 20 godina... ima mjesta gdje se skupi voda kad kisa pada i stoji voda...al ja to tek sad vidim..ipak nisam tu bas dugo (ja sam s kontinenta inace)... al hvala ti na ponudi...jos cemo vidjet kako ce i sta biti...nisam htjela ispasti da sam manijak i da stalno titram nad cvijecem al samo mi je zao kad mi nesto propadne..mislim da je tako svima... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja mislim da se ti "previše" trudiš, kućno bilje ja zalijem jednom tjedno i to ne prviše i na proljeće im dodam malo svježe zemlje i gotovo. Ja sam samo jedno dobro zapamtila biljka koju zaliješ previše neće pokazati ništa, a kad ti vidiš ona je gotova, a ako je žedna pokazat će to na neki način i stgneš je još spasiti.
Ovo vani ništa ne diram cijelu zimu i ništa ne gnojim. Neznam kakvo je kod tebe tlo vani, ali kod nas su tla propusna i ne zadržavaju vodu. Agave ću ti spremiti, a ti javi što još... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ma ova je definitivno propala i ja sam se to nadala... a kod mene nije bilo ni mraza koliko bi ja skuzila a zima jos manje al vlaga je napravila svoje..
nije da sam skroz unistena al toliko se mucim i brinem da mi na kraju propadne... kak nebi bila tuzna... neki dan sam 2 vrecice bacila kucnog...propalo ioako je u zatvorenom i ima sunca...kaj da ti kazem... ![]() uvijek mi je tak kad mi nesto propadne... |
|
![]() |
|
Nemoj biti
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala bromelija...za sad jos nema naznaka...
sredila sam dio vrta,krepala ..ruze mi se za sad super drze..neznam dal jesenske posadene ruze cvatu sad ovu godinu...naime posadila sam kupljene u rasadniku pa me zanima...neznam..nemojte se smijati ![]() u vrtu nazalost propale neke agavice ![]() ![]() jos nisam sve sredila al kad rijesim sve znat cu i pravo stanje vrta...visibabice mi napada puz kao i ranunculus pa vam nemam sta ni pokazat... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |