Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 44> |
Korisnik | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon, na 25 str. ima slka od prošle godine,lijepi su cvjetovi, ističu se kad procvjetaju,mada je ona sama lijepa i sa lišćem.Mislim da imam 11 boja,neke su procvjetale a neke još ne misle.VDP su mi ove godine najslabije,njih imam 5 komada i nikako da krenu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lela.h. nije to ista,ona ima jako nježna roze cvjetiće,a ima i šarenolisna sa bijelim,bila sam dobila jednu malu reznicu ali nije mi se primila
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n otišla sam jupogledati, i naravno, sad kad sam ju vidjela, odmah sam se i sjetila , stvarno je posebna, i kao što kažeš i bez cvijeta je divna. Inače me privlače varijegirani listovi na svim biljkama. Moja šarenolisna je vani, no hladno i kišno vrijeme usporilo je stvaranje pupoljaka. Tijekom cijele zime imala je lišće. Izlazak uvan nije joj se baš svidio, no morala se prilagoditi. Nadam se da će sad i toplije vrijeme
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Andrija 2
Nedavno posijan Pridružen: 10 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedna soltanska mlada bugenvilija |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrija, svaka čast za ovu ljepoticu.
Vidim da si iz Zagreba pa sam se začudila da raste u vrtu a kada sam bolje pogledala vidim da je slikana negdje u toplijim krajevima. |
|
Andrija 2
Nedavno posijan Pridružen: 10 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, to je mamina crvena bugenvilija u dvorištu vikendice na Šolti. Ima još jedna roza, ali nju nisam slikao, jer nema još cvjeta. |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrija,krasna je,ostaje li preko zime u zemlji ili je mama vadi van?
|
|
Andrija 2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala. Ostaje u zemlji. Jedina briga oko nje je zalijevanje ljeti.
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno! Mojoj takvoj na Pagu svake godine smrzne gornji dio, u proljeće potjera nove grančice koje rastu..,rastu do dva metra i rijetko kad procvjeta, nekad čak u devetom mjesecu, kad ja već odem doma pa je ni ne vidim, mislim čak da je previše zalijevam i prihranjujem pa samo buja lisna masa.
|
|
Andrija 2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova uvijek procvjeta u proljeće i tako traje do jeseni, a prezimi sa listovima.
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna je, mojoj znači ne odgovara paška klima i bura
|
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrija 2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
narančaste nisam nikad vidio |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su vam bugice
Moja velika dama tek pokazuje prve ovogodišnje cvjetne pupove.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica09
Nedavno posijan Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja prva bugenvilija
|
|
alexandra5
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i kod mene pocelo cvjetanje...zbog proteklih hladnoca kasni ali bice cvjeta
crvena ima pupoljak-tako je zelno iscekujem i nova cura Vera deep purple jos ocekujem narandzastu da se pokaze,ona i crvena su oziljene jesenas |
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |