mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslačak nije to čipka klasična to su komadi zavjesa.A kako ja nemam zavjese dom nemam ni prevelikog izbora za raditi.Samo tri uzorka imam.II PRIMAM DONACIJE.A sprejevi su auto sprejevi,jeftilen po cca 20kn
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potrazit cu sad ja kad znam...a da sam bar prije tu bila nebi dala neke zavjese...
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ide tebi to sa zavjesama meni je najdraža tekica sa gljivicama
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je rokovnik.super mi je ta ideja sa čipkom,a realizacija savršena
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se čipka, ali posebno mi se sviđa kako dobro posložiš motive uz nju...jako interesantno....
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a što kažete na ovaj Marin rad
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare rokovnici su jaaakkoooo preeekkrraasssnniiii
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris,Prila,Dorina i Lula hvala drage moje ,dajete mi motivaciju za dalje
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, mare ide to tebe pravo?
A sada ozbiljno, ovo sa čipkom mi je vrlo interesantno ( gledala sam malo po netu) a tvoji radovi su prekrasni. Meni je ljepši onaj motiv za gljivaricu, ali ni drugi ne zaostaje puno.
U svakom slučaju, jako lijepi radovi.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zdjelica i vaza su odlične! bravo mare!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sta drugo reci nego preljepo
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora poklon je prekrasan
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaaaako lijepo!!!!!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
očito moram tvoju galeriju stalno držati otvorenom. nema me samo malo i sad kad dođem i dočeka me eksplozija novih radova! i to fenomenalnih radova. da li ti radiš što drugo osim decoupage? |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje što posječujeta moju galeriju,dajete mi inspiraciju i volju za dalje
Draga teško je bilo šta drugo raditi sad kad me je "uhvatilo " ludilo salvetiranja.Sva sreća još me nije uhvatilo božićno ludilo inače bi već napravila desetak pločica,kuglica i ostalih ljepota
Lako je vama na toplom jugu,mi ovdje na sjeveru moramo cijeli dan nešta raditi da nam ne bude hladno.cijeli dan mi treba da postavim čipku na dva rokovnika i super je ako stignem još isti dan i posprejati.Pa rezanje motiva i ljepljenje ......Tri-četiri dana krvavog posla
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora dobila si prelijep poklon...onaj pesek ...prekrasno , a i ruže...
joj da znam Mare kako ti je teško palo to salvetno ludilo.....daj Bože da te što duže drži. Ja sam još sjevernije onda znaš kak je tek meni....
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lula da samo znaš kako mi je teško palo....svako dan se od muke prevrnem na leđa...nekoliko puta
|
|
Odgovori | Stranica <1 2930313233 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |