Rovinj - grad romantike |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 36> |
Korisnik | |||||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Fotkala sam mobom fotić ostao doma!
Ponovit ću ja gradivo, taj mi je biser na samo par minuta šetnje
|
|||||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Ma nema veze mob ili fotić,stvarno su ti ispale super fotke!
|
|||||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|||||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Naravno da mislim,Mačko!
|
|||||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Hehehehehe babac +50
|
|||||
|
|||||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Ma kakav babac,da te nisam više čula s tim babcem,daj molim te! Nisi ti nikakav babac.Ženo pa pogledaj se! Ufffff da bar imam takvu liniju kao ti!
|
|||||
|
|||||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Pozdrav!
|
|||||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Hej,vidi ti nje .
|
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
A ja se sječam drage ženice,s osmjehom na licu. |
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Evo puno za obje!Volim vas cure |
|||||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
hahahahaha čikan, čikan kako turka
|
|||||
|
|||||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
|
|||||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||
Predivan grad! Tako mi je žao što ga nisam posjetila dok je još moja Klara bila živa.... Uvijek sam odlagala, mislila da ima vremena... Nadam se da ću jednom ipak uživo prošetati tim ulicama.
|
|||||
Odgovori | Stranica <1 2930313233 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |