Vrt by Maris |
Odgovori | Stranica <1 2930313233 102> |
Korisnik | ||
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hortenzija ti je predivna ,al i sve ostalo ti je jako lijepo vidim da si nabavila i ljubicastu lavandu
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ,možda misliš na ukrasnu kadulju,ima intenzivno ljubičastu boju cvijeta i cvjetne stapke . |
||
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
s njom sam zamijenila boju al mislila sam na ovu lavandu
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maris tvoje fuksije su prekrasne..ja ih obožavam ali na mom balkonu nema ni malo hlada Ovo rozo je diplodenia? Ja sam kupila neku minijaturnu crvenu i sad čekam da otvori svoj prvi cvijet Vani je na balkonu,na direktnom suncu-misliš da će joj tamo biti dobro?
|
||
dosadna ko tekut
|
||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A je,je ,to je lavanda,nisam označila,pa nisam znala na koju misliš.Mene je pak ova kadulja iznenadila,kad sam je kupovala mislila sam da je jedna vrsta lavande ,prekrasan mi je njen cvijet .
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala draga,ja ti na terasi imam sunca samo prije podne(istok,jugo-istok),za fuksije idealno,ali mislim da dipladenije vole više sunca,tokom cijelog dana. |
||
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
super onda..još jedna biljčica koja će uživati u mojoj paklenoj džungli:)
|
||
dosadna ko tekut
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sigurno hoče . |
||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svega ima kod tebe i lijepog i finog, hortenzije već cvatu fuksije su mi predivne a hibiskusi stani-pani kakav cvijet ima šarenolisna kadulja, baš me zanima
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=Mari,5510] svega ima kod tebe i lijepog i finog[IMG]smileys/smiley17.gif" align="absmiddle" alt="Tongue" />, hortenzije već cvatu[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> fuksije su mi predivne a hibiskusi stani-pani[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> kakav cvijet ima šarenolisna kadulja, baš me zanima
Hvala Mari ,čim procvjeta šarenolisna kadulja stavim slikice . |
||
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cvića ko u priči, a ono fenomenalno, ti umitnica u fotkanju i eto ti dobitne kombinacije! Koji li je ovo cvitak?
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Stvarno si umjetnica
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ,ovo ti je puzavi prkos ,kupila sam ga na flori,privukli su me njegovi slatki cvjetići . |
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Tea . |
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prkos je presladak
|
||
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
maris, krasno ti je cvijece..vidim da si i ti ljubiteljica fuksija, ja ih jednostavno obozavam:) boja hortenzije je divna! i hibići su krasni, zdravi..a tek povrce, stvarno imas zelene ruke
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Emilly,Kikach,hvala cure .
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja ih obožavamImaju krasne kombinacije boja a oblik cvjeta im je točka na iPrekrasne su |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Istina,ne postoji fuksija koja mi nije lijepa,svaka je posebna na svoj način . |
||
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Maris ne zanm što je ljepše, povrće ili cvijeće??? Za vrijedne ruke : Bravo!!
|
||
Odgovori | Stranica <1 2930313233 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |