Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 37> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko ljepote.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li je sazrelo sjeme crvenog maka?
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno ti je cvijeće i povrće, oduševljena sam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
WOOW kak je veliki krumpirkok, čitavo stablo
![]() a i povrće i voće je napredno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Htjela sam samo pogledati novitete, a onda sam se malo po malo vraćala natrag... pa na kraju ponovo pogledala sve... i ponovo ostala oduševljena ljepotom i obiljem svega.
Ne znam šta drugo reći nego - klanjam se majstorice! ![]() Poseban pozdrav razigranim ljubimcima! |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Cvijece je prekrasno a bijela pahuljica preslatka
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
opet sam bila i opet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno cvijeće, volim doći kod tebe
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Katruza,ti bas imas sta pokazati! Sjajne slike,roze ruze mi se posebno dopadaju.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
kod nas u slavoniji se pjeva bećarac:
popela se šokica na drvo, drvo krivo, a ja podvirivo ! Kod tebe može ovako: popela se ružica na drvo, drvo krivo, a ja podvirivo !!! Stvarno ti se popela ruža na drvo, i drvo jest krivo, i ja jesam podvirivala ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala vam svima i drago mi je što ste bile u mom vrtu!
Glikice, drvo je zaista krivo jer ga je vjetar raspolovio, pa je ostala samo jedna grana, ali zato ima ružicu. Milice 7, sjeme maka nikad ne skupljam , sam se rasije i na proljeće nikne. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
i opet
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
|
![]() |
|
baš je lijepo i veselo
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ti kao da si u Dalmaciji, oleandri, bugenvilie, krumpirko nisu ni kod nas tako bujni i lijepi. Krasne su i ruže. Uvijek je lijepo doći u tvoj vrt.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
potpuno sw slažem s Lantanom...divno
![]() |
|
![]() |
|
Jesu li ove ljepotice u posudama, kako s njima po zimi ?
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |