mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 100> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mare, radovi su prekrasni.
Vidim i tebe pucaju šablone???
I ja sam oduševljena njima u zadnje vrijeme...
Na prvoj tacni uopće ne primjećujem nabore salvete....meni je super.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
smrcko,danči,mima,kami
![]() salveta sa stablom masline mi je već dugio tiha patnja i kad mi je došla u ruke mojoj sreći nije bilo kraja.......file
![]() ![]() malo sam koristila šablone,malo 2k........na moj užas salveta se baš na deblu nagužvala a kod utrljavanja boje u pukotine sve se nekako smuljalo......no sudite sami........
![]() ![]() ![]() a kad sam se već dohvatila tacni konačno sam napravila i ovu......sirotica već dugo čami i čeka da se sjetim šta i kako s njom........tu nisam niš previše komplicirala,polovica salvete,malo sjenčanja na rubovima i jedna interesantna šablona s vanjske strane.......
![]() ![]() ![]() i to nije sve,ima još......ali moram se potpisati na radove
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
(mima: imaš privatnu poruku ![]() mare, tanjur je tak njam-njam da ga zato ne komentiram opće, a veličina je baš kakvu i moj mali braco preferira ![]() koliko god nisam luda za visokim sjajem, baš vrhunski polakiraš svoje uratke... ![]() bočice su odlične i naravno da mi se dopada mjerica na njima, najbolje mi izgleda kad je oko ručkice... |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Mare,drago mi je da si opet u sedlu.Špageti tanjur mi se jako jako sviđa .U zadnje vrijeme mi se sviđa taj jako sjajni efekt.Ja sam kupila Top Gloss,to su mi pokazali na radionici,da je za ultra visoki sjaj,Još ga nisam stigla upotrijebiti a niti prevesti što piše na uputstvu
(tko zna francuski?) ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare imaš |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Mare,radovi su prekrasni....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
da draga,nakon pola sata suhim plosnatim kistom da poravnaš mjehuriće...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare evo mene opt sa pitanjem da li si i boce nakon šta si ih premazala lakom nakon pola sata prošla kistom zbog mjehurića
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sudeć po gornjem komentru izgleda Mare da je tanjur izazvao efekt suprotan od očekivanog a ti si govorila o nekoj dijeti ,ako se ne varam!Po mome,on toliko lijep da je grehota stavljati nešto na njega,treba ga samo gledati i eto ti dijete!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj Mare što je to super, prvo mi je palo na pamet što se sija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje
![]() ![]() žao mi je ako je nekom pri pogledu na tanjur propala dijeta
![]() file piše da se bočice mažu kad lak postane tekuć što je otprilike nakon 25-30 min.........tanjur sam premazala nakon što je lak odstajao 10-tak min........a bočice nakon 25 min
|
|
![]() |
|
mare da li ti kristal lak nanosiš na predmete nakon što je on odstajao 10 min ili nakon stajanja od pola sata to me posebno interesira za bočice jer imam jednu hrpicu za premazati |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tanjur i bočice su prekrasni a otkriće s kristal-lakom odmah ću isprobati,hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Izvanredno! Od silnih radova koje si nam pokazala teško je neki posebno izdvojiti. Posebno volim ukrašene upotrebne predmete, a takvih je kod tebe puno.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...krasno, nisi ti bez veze dobila pehar!!! |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Konte mi smo jos na pocetku, treba puno nama nauciti, pa onda mozemo reci da nesto znamo.
Mare jos jednom super. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tja...pa jedva sam savladala cracle, a vi ste već na nekakvom gelu
![]() mare, sve mi se sviđa, ali one bočice i kantica su na vrhu top liste ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
za marendu sam pojela dvije jabuke
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tanju s paštom tako otvara apetit da je bolje da ga se ne gleda , naročito za nas koji drže dijetu. Jednostavno je prerealan.
Bočice za maslinovo ulje su mi jako, jako. jako lijepe. Decentne i minimalističke. Nmoj se ljutiti ako za par dana napravim slično ili isto . Ti si moja inspiracija ![]() P.S. cristal gel-ali pod drugim nazivom može se kupiti i naručiti i preko Nb-hoby . Košta 55kn i malo je manja količina. Pitajte samo za četku od gos. Tee premazanu s prozirnim staklenim lakom. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |