Dipladenia |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 46> |
Korisnik | |
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dogovoreno.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulov sa sajma u Ludbregu:
i jedno pitanje:
neglazirane glinene tegle za sandeville, da ili ne?
Pitam zato jer upijaju višak vlage, pa mi se čini da bi bile bolje za njih(bar kod mene koja imam problem s doziranjem vode), a s druge strane ne sječam se da sam vidjela sandevillu u takvoj tegli na vašim slikama.
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar ulov slatke male sandavile. Nema potrebe za glinenim teglicama, samo je prije zalijevanja provjeri da li je teglica lagana, a ako nije...... ne zalijevaj!
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema potrebe, ali ih već imam nisam ja kriva da pevec ima akciju
Znači, neće im naškoditi? - to mi je bitno
|
|
Varaždin |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juuuj bebolina! Ova crveno bijela je podsjeca me na bonbone ; jagode i slag!
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
Vlatkich
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam takvu ugrabila, ali kak još nije do kraja otvorena boja se točno ne vidi na sličici. Jedva čekam!!!
|
|
Varaždin |
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je na ljestvicama već par dana, nadam se da joj ova kiše neće puno naškoditi. Zaštitila sam teglicu, pa ne kapa u zemlju, ali kapa po lišću.
Molim za savjet, da li da joj zaštitim i listove. Inaće ovaj vršak je sama zamotala...raste ovako izgleda svaki pazdušić, kada je došla to se jedva naziralo (sada mi je žao što nisam sliknula) a sada su to već prave mladice |
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(1)
|
M.D Njoj kiša ne smeta, dapače. Sad je ne zalijevaš sve dok joj se supstrat potpuno ne zauši.
Lijepo je vidjeti da se lijepo prilagodila na promjene
|
|
|
|
MermaidDreamer
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, u tome ima i puno tvoje zasluge. Dobra biljka + dobar put= dobar start |
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@stefica to je tek početak vatrometa
|
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je ova žuta . Ja imam bijelu, ali nikako da joj ugodim
|
|
život je more
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Lantana ona traži puno sunca i jako malo vode! Zalijevaj je tek kad se zemlja potpuno osuši, vidjet ćeš da ćete se vas dvije brzo sprijateljiti
|
|
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo očekivana ljepotica
|
|
MermaidDreamer
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123, prekrašno
Bebolina i ti ste me sa tom žutom nokautirale. Moje Mandice: Bjelka (danas stigla) i Crvenka |
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dokopale smo je se bromelija, jaca, vijolica, moja kčer i ja. Pokušat ću je zakorijeniti čim pusti grančicu, već ću ovdje dokumentirati taj proces
|
|
MermaidDreamer
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina
Hvala ti, Bjelkica je u izvrsnom stanju, ima tooooolike listove
|
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moja ljepotica danas.....tako mi je drago sto je na kraju roza ispala da vam ne mogu opisati....naravno, iducu sezonu idem u lov na ostale boje, a sad sam kao malo dijete s ovom ljepoticom....samo da joj jos listove operem
e sad molim znalce da jos za nas "sporije" objasne razliku izmedju sundice i dipladenije jer ja moram priznati da to nikako ne kuzim....sry, mozda i pise vec, ali nisam nasla.... |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |