Vrtno cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 43> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ALMA dobro došla na foruma slika ima više u temama koje su označene tako, Cvijeće foto, Moj vrt uslikama i sl.
možeš otvoriti i osobnu temu gdje ćeš stavljati slike svoga cvijeća |
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala Mali kaktuše !!!
|
|
krtica
Upravo klijam Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svo cvijeće je lijepo na svoj način. ali moj favorit bi bila ruža!
|
|
Heliofit
Pustio korijenje Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene najviše impresioniraju ovi ljepotani u baštama...
Zar nije božanstven???? |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste lijep suncokret,ja ga svake godine posijem u povrtnjaku čisto samo zbog njegove ljepote.
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan suncokret, tvoj !?
Nekoć sam ga sijala, ali kako mi okreće leđa (prema suncu) kao i gladiole, odustala sam. Želim uživati u svakom cvijetku !!!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima.Molim savijet. Do prije par godna imala sam veliko dvorišt puno sunca i mogla sam saditi što god sam htjela. Sad su me okružile ZGRADURINE i ostala sam u rupi gdje sunca ima samo preko podneva. Ostalo dvorište širine 4m, tako da sam osuđena na sadnju u kaljeve. Kako nema ni jutarnjeg ni popodnevnog sunca i to postaje problem. Šta posaditi da ne izgori preko podnev?
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj balkon je južna strana, isto tako ima sunca, a gazanije i verbene su mi se pokazale odlične
pogledaj ovdje, vjerujem da ćeš naći što bi moglo kod tebe uspijevati http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=916 |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala pogledat ću
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NiNe
Novo sjeme Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kako se zove taj grm? I da li uspjeva u unutrašnjosti? |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nine ovo je mimoza, mislim da u unutrašnjosti ne može prezimiti vani, a da li je netko ima u zimskom vrtu ili nečem sličnom... ne znam
|
|
cvjećarka12
Nedavno posijan Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav za ikikor ihvala za mimoze, zbog njih bi se isplatilo doči u dalmaciju u prolječe
|
|
lilijana
Novo sjeme Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma neman najljepšeg , samo najdraže a to su ruže
|
|
ljiljana.dz
Novo sjeme Pridružen: 07 Travanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može li pomoć?Molim vas kako posaditi dalije, imam mnogo gomoljica,valjda se tako kaže.Dobila sam ih od jedne djevojke.Da li da ih posadim samo u baštu,ili treba još nešto učiniti.Unapred hvala
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ih posadi i ako je zemlja suha (kao kod nas u dalmaciji) zalij
ja neke imam i u posudi, tako da mogu i u posudu ako si na kontinentu, mislim da ih je prije hladnoća i zime potrebno vaditi da ne pozebu, osuše se i spreme za iduću sezonu/proljeće |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |