Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 71> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se bit će pizza sa kaparima |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoja uspjela sam je nagovorit da raste
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kaj je to kaj ti raste?
Lijepe cvečke imaš Srmčkice
|
|
glista
Nedavno posijan Pridružen: 09 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vojim sve sto je jepo nevojim nista sto je luzno
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitam da ti neko cvijeće propalo, no isto tako vidim da ti je dosta toga i ostalo! Ovo što si poslikala je lijepo! |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam ti reći da mi je genijalan tvoj novi avatar, il možda nije novi al sam ga ja malo prije primjetila . I onda sam usput pregledala i tvoje prekrasno cvijeće.
Lijep ti pozdrav Smrcko! |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kaktusić . To ti je mića ljubičica |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sam se vratila sa balkona Bergi. Dalija i bakopa su u smeću, batat i vodenka raščupani na pola. Nastavljam borbu sa crvenim paukom do beskraja. <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4425&PID=424612#424612 |
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko, ovo sam ja kraj tvog cvijeća! I doslovno ovaj smješko zjeva zadivljeno kao i ja.
Sve što si nam pokazala je preeekraaasno!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergi, Horti i Glista hvala na pohvalama i šetnji kroz moj vrt
Horti drago mi je da ti se sviđa moj avtar, dosloice me opisuje u kakvom sam stanju od vrućina. Pretoplo je i to mi ne paše, dok sam kući moj dan izgleda svako malo ovako |
|
|
|
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bas si vrijednica nedas se ti,želim ti da dobiješ borbu sa crvenim paukom.Smrcko tvoj grunt je u lLici?
E da hvala ti na lijepim zeljama!!!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka, cvijeće je dobro koliko nemam vremena za njega. Tek obraćam pažnju kad propadne, inače noću zaljevam i subotom padam u šok od posljedica napasnika
|
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Jannette. Moj grunt je u Fužinama, a balkon je u Rijeci. Jednog lijepog dana ću biti stanovnik Fužina i imati kućicu u cvijeću, bar se nadam i maštam o tome. |
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Usprkos raznim beštijama, balkon ti je prepun krasnog cvijeća.
A kako to da danas nisi u Fužinama? |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmaram se , što si stariji to pametniji. Budem sutra
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je, malo i odmori, draga naša! balkon je odličan, ali žao mi je što te pauk muči!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ću pohvaliti tvoj avatar, baš je guba, kad sam ga vidjela na glas sam se smijala .
Čuj, vjerujem da te pauk muči , ali ovo što si pokazala izgleda super i moram te pohvaliti za uzgoj lantana iz sjemena , meni od ne znam koliko sjemenki niknula samo jedna a i ona je malecka, jednostavno izgleda da me lantane ne vole . Lijepo se provedi i odmori na gruntu, nemoj samo šljakati! |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja lantanica je napravila sjeme,nadam se da cu uspjeti kao i ti
|
|
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo
a ja sam mlade lantane počupala misleći da je neka trava i to one lijepe šarene od prošle godine,a joj......
|
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |