Fuksija - Fuchsia |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 35> |
Korisnik | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vec ces ti naci nacin da stavis slikicu,a sad brzo po drugi mobitel,slikaj i pokazi nove slikice.da sad znam boju ,hvala ti.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe, našla sam, našla... osposobila sam fotić koji je bio malo zapostavljen, iako moram priznati da ne znam zašto. Uskoro slijede slikice.
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok jedva cekam
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Redovito kontrolirajte ispod lista da nema bijele mušice.
jer bijela mušica naprosto obožava fuksije. a ako se rano uoči nije ju problem riješiti, nego nastaju problemi ako se mušica jako razmnoži i raši |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, admine! Ja kao manijak svakodnevno obilazim teglicu po teglicu svog cvijeća, pregledavam, premještam, obirem stare listiće, cvjetiće... ili samo jednostavno gledam kako rastu i koliko su porasli. Ne mogu si pomoći... Pogotovo kod fuksija, znaš kako mi je bio težak početak s njima.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga vijolice! Jako sam ponosna na njih! Od reznica do prelijepog cvijeta.
|
|
piky
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok, evo i mojih fuksija uzgojenih iz reznice i razmožene na par mjesta - južni balkon i sjeverna terasa, u slobodnoj formi te pokušaj formiranja stabalca.
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
piky
Nedavno posijan Pridružen: 03 Srpanj 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 57 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kirka
Novo sjeme Pridružen: 23 Ožujak 2014 Lokacija: Sukošan/Zadar Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E divne su!! Nego, bijele mušice...da...uspijele su mi napasti dvije fuksije, sa svačime sam pokušala, al one se stalno vraćaju. I k tome nekoliko neverina plus vrućina i moja fuksija ne izgleda baš najbolje. Suše im se listovi,cvijet prebrzo otpada, ma kaos totalni. :(
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je žao. Moje su u dobrom stanju, neprekidno cvjetaju i drže se najbolje od sveg cvijeća koje imam. Čak su i nevrijeme preživjele bez posljedica.
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelkad, jako lijepo stabalce!
|
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |