Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 323324325326327 381> |
Korisnik | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..aj baš mi je go-dra da nekom uljepšam dan kad već sebi ne mogu..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod nas naglo zahladzenje samo bih spavala od ljenosti nesto.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod nas je hladno i tmurno....
|
|
|
|
huskybucka
Već proklijao Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas radila njoke od hokkaido :-)
Procitala sam na njuskalu zena prodaje slatko i sok od hokkaido tikve, netko je tu pricao o soku, moram pronaci mislim da je monstera stavila i recept... A dali je tko radio slatko? Uploaded with ImageShack.us
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buckić, imaš receptić za sok od hokkaido tikve u mojoj temi....Njoke sam probala od bundeve i moram reći, nažalost nešto nam nisu prošli...Ali kao sok, fenomenalna je! |
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napravila sam juhu od butternut tikve no jedva je dobila prolaznu ocjenu... Da li je sadite? I jedete naravno? Na koji način?
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednom sam ju probala i moram reći uz svu silnu hvalu i već s namjerom da ju i ja posadim u vrt, ostala sam jako razočarana i odustala sam definitivno od iste.... |
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam je kupila sa namjerom da je pojedem ali i da uzmem koštice... kako bi rekao moj muž: jestiva je , ali molim te da je u buduće izbjegavaš...
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato sam i ja počela malo više paziti što sadim ili sijem u vrt, samo ono što valja dolazi u obzir, što ne valja, začas dobije izgon iz mog vrta.... |
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a privukla me izgledom, a tek boja kada se oguli! Hmmmmm, poklanjam koštice buter tikve!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi, zdravo svima. Ne znam gdje da pitam, valjda je ovde dozvoljeno. Kako da postavim slike u jednoj od tema, a ne na svom profilu?! Probala sam sve i nikako ne uspijeva.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj pa ovo je POVRTLARSKA brbljaonica, opet sam promasila temu... Ali ako neko zna gdje da nadjem pomoc...
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, je, a da je lijepa, lijepa je! Bolje da se ja držim tikvica, žutih i zelenih i na prugice... eeeee tu nema greške! Ali naravno da me zanima kakva je hokaido tikva... eh, za to ste "krive" vi curke sa svojim receptima ! Ma, probati ću ja i nju!
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosi, Hokkaido tikva kod mene je definitivno prošla za gusti sokić, prefin je, bar nama...Kad je MM ostao oduševljen sokom ( a inače ga baš ne pije nikakvog, onda možeš sama zaključiti koliko može biti dobra ) Wiz draga, vidila sam ovu " bokser" tikvu ali je nisam još imala prilike probati...Sad si me samo bacila u znatiželju.... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 323324325326327 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |