Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 326327328329330 370> |
Korisnik | |
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji vrt! A tek pogledi....predivno...vjerujem i da je sve prepuno mirisa ruža
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruže zamirisale do mene
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez teksta sam nakon ovolike ljepote.
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala malo tvojim ružičnjakom ,predivnoo
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova mi je posebno lijepa...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne ruže, prekrasan dom
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o zaista lijepo,moje kasne ove godine tek formiraju pupoljke,valjda će počet cvjetat kad vi dođete
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad sam vidjela i ove ruže prepredivno.Ja imam oko šezdeset različitih ruža i jednostavno ih obožavam.Nikada mi nije dosta pogleda na njih.Hvala na slikicama.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da nema turista koja ovdje nebi odmarala
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj vrt čuva jedan živopisni i neuništivi mir u svojoj ljepoti unatoč buri i svakakvom nevremenu slika s ivančicama mi je predivana, a sukulenti u staroj vajngli za deset
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepota,sanjat cu nocas ovaj preslatki dvorac tvoj....i ruže
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dodir ljepote, miris mora....
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo, ruže bujne bogate cvatom imam osjećaj da osjetim njihov miris kroz ekran. Brnista i buhač, predobra kombinacija
Uvijek kažem da je po meni svibanj najljepši na Braču a to dokazuju i tvoje slike. Zrak opojno miriši od raznoraznog cvijeća, pomješan mirisom pitosporuma i agruma..... ma takve kombinacije parfema nigdje nema. Pozdravljam te draga moja otočanko. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Lantana]
Hvala vam na posjeti , posebno mi je drago da je nakon dugo vremena navratila naša Dzo .
Hvala draga |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti
Nekad mi se čini da imam toga cvijeća i previše, da samo sebi stvaram posao, a onda me uvijek iznova oduševi svaki novi cvijet. To je valjda ta bolest Danas sam malo slikala i svašta cvate, imam jedan kutak kojeg zovem CIF i u njemu su sve biljke koje nebi imala da nije CIF-a, a za neke nebi ni znala da nisam naučila na CIF. Pa evo malo mixa vaših, mojih, naših... Penstemon Hauchera Mak sam zalutao Hosta i Belinina trava Hosta Moranda Alstroemeria Astibla Balončić Heba H... opet sam zaboravila Aucuba Abelia Biserak Kalistemon Nigella Pasiflora Pitosporum - jako mirišljav cvijet Lonciera Maslina u cvatu Buhač neumorno cvate Plava kamenjarka (zna li netko ime) Gillardia Careopsis Lantana C. ruber Moj ljubimac, koji nikako da pocrveni, a i bura ga je izmlatila Amarilisi su ocvali, ovo je posljednji Ima još kaktusa i sukulenata u cvatu, ali to drugi put. Kod Horti sam naučila da imam i anchusa azurea koja kod nas raste na divlje, ova je izrasla u mom kamenjaru, krasna azurna boja anchusa azurea |
|
život je more
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova predzadnja slika mi je predivna
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
H.... je helichrysum petiolare, ali za njega ti ime nije važno, ne treba ga proučavati - posadiš i on raste, ništa mu ne treba, čak ni vode.
Sve su ti slike krasne, sad je najljepše doba, prije velikih vrućina i suše. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko prekrasnog cvijeća!!!!!!
Svaki put kad svratim u tvoj vrt, ja se nanovo odueševim. Čini mi se da svi mi bolujemo od iste bolesti,ne možemo odoljeti niti jednom cvijetku, ali to je najlljepša "bolest" i kamo sreće da svi ljudi od nje boluju, svijet bi bio daleko ljepši. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem ovo što je napisala tikvić
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim Lantana da ti je ta plava edraianthus graminifolius ali da bi identifikacija bila sigurna trebala bih ju pogledati uživo
Opet je bilo lijepo prošetati po tvom posjedu
|
|
Odgovori | Stranica <1 326327328329330 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |