OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 327328329330331 374> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno neznam koje su mi slike ljepše, "prije" ili "poslije". |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako dobijem na lotu kupujem si teren na otoku u blizini tebe
Zašto? E, da mogu virkati u tvoj vrt, krasti tvoje pelciće u dogovoru sa tobom, i imati vazda zeleni rajski vrt. Predivno je uživati cijelu godinu, a i raditi u vrtu stalno Predivno |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno si sve sredila , uvijek kada sam u tvom vrtu mrzim ovu zimčugu i maglu kod nas
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si se primila posla i lijepo spremila echeverie na sigurno,a njihovo mjesto si lijepo uredila s novim cvijećem.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa Otok ne mogu vjerovati da ti je tako lijepo sve rascvjetano!!!
Pa ovo izgleda prekrasno. A koliko imaš echeveria... Nego, daj mi nešto reci, gdje ti nabavljaš svo to svoje cvijeće, budući da si pisala da i nemate baš veliki izbor na otoku? |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne ciklame a tek ružice, te boje mjenjaju godišnje doba i u mojoj kući
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije da nema cvijeća za kupiti, ali moraš se pomiriti s tim da ne možeš napraviti spisak želja pa ići u kupovinu. Moram birati od onoga što ima u ponudi. K. je neko vrijeme imao dobro opskrbljenu cvjećarnu, sada su je smanjili pa je izbor daleko skromniji. Rasadnik je nešto bolji nego ranije. A nešto se posije, a i forum je tu. Skupi se svašta s godinama. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neka krade, možda još koji vrt bude lijep.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eee, šteta da ti nisam bliže kad si tako miroljubiva prema lopovima |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek me iznova oduševi kolekcija sukulenata, lijepo si ih presadila i popunila vrt vjetnicama, sad imaš rascvjetan vrt i novu stalažau za sukulente .
I mislila sam da burgmasiji treba toliko vode, ja imam jednu malu u pitaru i svaki sam je dan zaljevala, a ona mi makac, ide u vrt pa kako joj bude. |
|
život je more
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedno i vrlo uspješno si obavila još jednu kasnojesensku (kod mene i ranozimsku) smjenu biljkica.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno si to odradila
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, stvarno imaš prekrasnog bilja. Krasne su mi sukulente a i cvatuće je cvijeće lijepo. Jesu li ciklame posađene u vrt ili su u teglama? Mogu izdržati vani preko zime?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe kao da je proljeće! Ne znam što bih prije pohvalila, prelijepe hibiće, mini ružice ili one mini hrizanteme!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo nije vrt,ovo je Raj.Predivno.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,i ugodno u tvom vrtu.
Ciklame,mini ružice uživaju na suncu.
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je pravo carstvo, okružena si s toliko lipoga da nas šetaće tvojim vrtom ostavljaš bez riči.
Neznam šta izdvojit, od tolikog bogatstva ja bi se u ovom momentu odlučila za |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako vam se da, popnite se u moje brdo. Nije baš nešto u ovo doba godine, ali kamenja ne fali.
artičoke i ostatak radiča U vrtu se osim maćuhica, još se nađe pokoji cvijetak Gaura zaslužuje sve pohvale, cvate već 8 mjeseci Ovu žutu obožavam, ona je sada moje sunce I to je to za danas |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok kod tebe je uvijek zadovoljstvo svratit,,sve bujno,rascvjetano ,šareno, ma prekrasno,kod nas je tako tužno zimi,nema snijega,nema zelenila,nema cvjećkica pa na ovi vrtovi sa juga dođu kao sunce
|
|
Odgovori | Stranica <1 327328329330331 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |