Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 327328329330331 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti imaš pravo, to je edraianthus graminifolius sigurno, pogledala sam na google, ma ti sve znaš. Dođi malo do mene pa ćemo identificirati
Otok imaš pravo ništa mu ne treba, a tako je lijep, samo mi se puno raširio, čim ocvate malo ću ga štucnuti. Tikvić kad dođem iz posla umorna, samo malo prošetam vrtom i već mi je bolje. Kamenjar danas sam gledala kaktuse i sjetila se tvog vrta ikaktusa u cvatu, na mojima su pupovi ovih dana će zablistati, ali samo za jedan dan. Svesa hvala. |
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet da se bućnem u Lantaninu ljepotu!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebno mjesto u mojem srcu ima ova oaza ljepote..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A biserak ima posebno mjesto u mom vrtu.
Pa kako kažeš "da nije CIF-a...", a ja dodajem da mi nije stigao sa Brača možda ga nikada nebi imala. Sad se ponosim njime!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala malo tvoj vrt,kalistemon me posebno oduševio i ostalo cvijece jako lijepo
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mentorice moja šta kazat na ovu divotu!
Posebno me se dojmila plava kamenjarka, di si samo nju nabavila! |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mentorice moja šta kazat na ovu divotu!
Posebno me se dojmila plava kamenjarka, di si samo nju nabavila! |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo, vidim da su hoste nečiji ručak već bile, joj te beštije, alstromerija samo što se ije otvorila, divno
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ljepote kod tebe,ne znam što bi ti napisala ,a da opiše moj trenutni osjećaj....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam uživala u ljepoti tvog vrta, a moram priznati, prvi puta sam vidjela cvijet masline. da nisi napisala, nebi znala kojoj biljci pripada. Nisam mislila da je tako lijep.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lovro dođi se bučnuti u more, još je malo hladno, ali imamo bazen s morskom vodom
Anaida zadovoljstvo je obostrano Hoya znaš ono "prva ljubav zaborava nema", uvijek kad prođem pored alstroemeria sjetim se tebe, danas sam nabrala cijeli buket, znaš gdje su otišle Štefice kod nas kalistemon naraste u veliko drvo, morat ću ga dobro šišati da ostane grm, ali onda manje cvjeta. Cikas hvala na ovoj tituli, ali ja mislim da tebi ne treba nikakav mentor, kamenjarku sam dobila iz VŽ iz nekog rasadnika. Moon dobro si primjetila mojim puževima su hoste prava poslastica. Camellia hvala na posjeti. Anabistrica masline ove godine cvatu kao nikad, nadam se da će ostati nešto plodova. Danas su me iznenadili moji kaktusi |
|
život je more
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek s veseljem dolazim u tvoj vrt,a sad kad si i kaktuse poslikala ovako lijepe rascvjetane,dugo neću izaći iz njega
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oh, ljepoteee... ( bez teksta sam )
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni cvjetovi kaktusa, nema im premca
tek sad vidim da ti je procvala lantana, prvo kod tebe, naravno |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusi su nestvarno lijepi. Meni su najljepši ovi sa bijelim cvijetom.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puf! pant! krasno kao i uvijek!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam, zato sam ti ih i poslala - od srca!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ocaravajuce
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno draga Lantana
Ovo mi je tako slatko |
|
Rijeka
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
često sam bila tihi šetač u tvom vrtuali sad se moram javit,redje.Imam samo jedno pitanje:Ima li nešto od biljaka da ti "nije pošlo od ruke" rekli bi naši stari? Eto, morala sam pitat jer proći jednim vrtom s nekoliko etaža i toliko raznog cvića, toliko lipote na jednom mistu ostvi te bez daha
|
|
Odgovori | Stranica <1 327328329330331 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |