moj kutak za opustanje |
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, tulipani su prekrasni, a i ploxi rascvjetani
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zbog ovakvih slikica obožavam proljeće, sve ti je predivno rascvijetanoooooo
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti stvarno imas svasta nesto za pokazati ..predivno je ...
ja bi si sjela na travu i cijeli dan samo uzivala ... Nemogu nista izdvojit vec same pohvale reci ... |
|
Velika gorica
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, divno šarenilo što samo cvijece moze pokazati
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je. Ruže mi uopće ne fale, ovakav vrt mi se još više sviđa . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantazija...
|
|
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je pravo pravo pravo pravo proljece, jednom rijecju ja sam odusevljen , iden jos jednom da prosetam i naparim oci sa svim tim bojama
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima , umesto zahvaljivanja saljem
http://www.youtube.com/watch?v=pLEIqw9dP-0 Uzivam u onome sto vidim, radim, otkrivam, ucim...uzivam u trenutku i lepoti jer, zivot nema reprizu... Vas, pozivam na jednu laganu setnju, uz nezne zvuke instrumenta koji oslikava ono sto osecam dok posmatram svet oko sebe i ...da ne izneverim Laka vam noc i miran san. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar,dugo te nije bilo a sve ti je prekrasno
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kako uspiješ sve to održavati, sigurno imaš vrtlara
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, nadam se d su pripremama za svadbu pa eto mislim na tebe... Brzo će 2.09.
Krasan ti je vrt a ovu slikicu ponavljam, predivna mi je! |
|
Rijeka
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanjemila sam od ljepote.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah.....
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da ćemo i ove godine uživati u ljepoti tvoga vrta
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napolju je opet zabeleo sneg ali imam osecaj da ce prolece stici brze no sto ga ocekujem.Idealno doba da ovih dana napravim planove za novu cvetnu sezonu. Listam album od proslog leta, bilo je susno i zalivalo se svakodnevno po nekoliko sati. Ipak je sve to ostavilo traga na mnogim biljkama, narocito je trpeo travnjak.
Trudila sam se da uradim sve sto je u mojoj moci da vrt bude koliko/tolikolep i evo koliko sam uspela u tome U toku citavog leta samo je jednom pala dobra kisa i donela spas zednim biljkama Tokom osmog meseca basta je posluzila kao utociste MKP koja se dala u pripremu rucno pravljenih pozivnica za vencanje, na svaku je zalepljena cipkica i rucno utisnut pecat sa inicijalima mladenaca basta je bila i deo scenografije , uobicajene cvetice za kicenje svatova su zamenili stilizovane narukvice za dame i bedzevi za gospodu, naravno sa utisnutim pravim ruzmarinom cuvarkuce su uzete kao biljka koja nosi dekoraciju, a uz to ima i posebnu simboliku, pa smo posadile i 200 cuvarkuca u tertakot saksije za poklon svim svatovima Leptiri su i dalje bili uz nas cak i kada smo usli u jesen, no... o tome za neki dan... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno mjesto za život,toliko si to lijepo uredila da neznam šta je lijepše
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, boje, slike uživala sam u svakom trenutku provedenom u tvom vrtu
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Stvarno sam uživala u šetnji tvojim vrtom. Ako se ne varam to je onaj dio gdje si imala ruže. Kako si uspjela tako brzo urediti taj dio da izgleda tako bujno i popunjeno? Meni to nikada ne uspijeva . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |