moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ti stvarno imas svasta nesto za pokazati ..predivno je ...
ja bi si sjela na travu i cijeli dan samo uzivala ... Nemogu nista izdvojit vec same pohvale reci ... ![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno, divno šarenilo što samo cvijece moze pokazati
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je. Ruže mi uopće ne fale, ovakav vrt mi se još više sviđa ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Fantazija...
![]() |
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Kod tebe je pravo pravo pravo pravo proljece, jednom rijecju ja sam odusevljen , iden jos jednom da prosetam i naparim oci sa svim tim bojama
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Svima , umesto zahvaljivanja saljem
http://www.youtube.com/watch?v=pLEIqw9dP-0 Uzivam u onome sto vidim, radim, otkrivam, ucim...uzivam u trenutku i lepoti jer, zivot nema reprizu... Vas, pozivam na jednu laganu setnju, uz nezne zvuke instrumenta koji oslikava ono sto osecam dok posmatram svet oko sebe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ...da ne izneverim ![]() ![]() Laka vam noc i miran san. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
mimar,dugo te nije bilo a sve ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, nadam se d su pripremama za svadbu pa eto mislim na tebe... Brzo će 2.09.
![]() Krasan ti je vrt a ovu slikicu ponavljam, predivna mi je! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
zanjemila sam od ljepote.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ah.....
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Nadam se da ćemo i ove godine uživati u ljepoti tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Napolju je opet zabeleo sneg ali imam osecaj da ce prolece stici brze no sto ga ocekujem.Idealno doba da ovih dana napravim planove za novu cvetnu sezonu. Listam album od proslog leta, bilo je susno i zalivalo se svakodnevno po nekoliko sati. Ipak je sve to ostavilo traga na mnogim biljkama, narocito je trpeo travnjak.
Trudila sam se da uradim sve sto je u mojoj moci da vrt bude koliko/tolikolep i evo koliko sam uspela u tome ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U toku citavog leta samo je jednom pala dobra kisa i donela spas zednim biljkama ![]() Tokom osmog meseca basta je posluzila kao utociste MKP koja se dala u pripremu rucno pravljenih pozivnica za vencanje, ![]() ![]() na svaku je zalepljena cipkica i rucno utisnut pecat sa inicijalima mladenaca ![]() ![]() basta je bila i deo scenografije , uobicajene cvetice za kicenje svatova su zamenili stilizovane narukvice za dame i bedzevi za gospodu, naravno sa utisnutim pravim ruzmarinom ![]() cuvarkuce su uzete kao biljka koja nosi dekoraciju, a uz to ima i posebnu simboliku, pa smo posadile i 200 cuvarkuca u tertakot saksije za poklon svim svatovima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leptiri su i dalje bili uz nas ![]() ![]() cak i kada smo usli u jesen, no... o tome za neki dan... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
predivno mjesto za život,toliko si to lijepo uredila da neznam šta je lijepše
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno cvijeće, boje, slike uživala sam u svakom trenutku provedenom u tvom vrtu
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno! Stvarno sam uživala u šetnji tvojim vrtom. Ako se ne varam to je onaj dio gdje si imala ruže. Kako si uspjela tako brzo urediti taj dio da izgleda tako bujno i popunjeno? Meni to nikada ne uspijeva ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |