Hosta - Funkija |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ne bi se složila da je do klime.
Po meni je do vrste, u mene su neke bile zelene dugo iza kad se se neke skroz osušile. Vidljivo je i iz Ninettine slike Ona skroz lijevo nestaje (i u mene ta vrsta prva ode i prva u proljrće dođe) a druge se zelena. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, ali kad imam više od dva pitanja... sva se izbezumim... tako da neću niti jednoj ponaosob odgovarati jer bi to trajalo i trajalo... a ovo će biti kratko
Hoste su za hladna područja (hardy) kupljene u Bauhausu (adm. briši ako ovo nesmije stajati tu) pred pet godina. Kako sam "ćoškasta", posadila sam ih u parovima jedna nasuprot drugoj. Hosta koju je Antonija spomenula ovo je proljeće izgubila svoj par. I drugi parovi na toj strani su nekako klimavi, možda jer ipak imaju malo više sunca od ovih lijevo na slici prikazanih. Prošlo sam jesen ovu jednobojnu podijelila i stavila na isto mjesto... a sutra ću to napraviti i s ovom "Antonijinom", a pokušati ću (ako stignem) i ove druge razdijeliti. Možda se vaše u proljeće prije "probude"? Nisam baš to pratila... A ni rožice nisam orezivala nakon cvatnje (nisam baš neka...) I moje su hoste danas žute a listovi su se "raskrečili". LP |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ninetta, ovaj cvijet na slici koji je najviši šiljastih listova, je li to hosta, meni se para da je kala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je Antonija, stavljen je i u temu kala... Prekjučer, dok sam stavljala slike, povremeno sam imala problema pa sam to jučer prebacila i tamo...
|
|
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rockgranny
Novo sjeme Pridružen: 14 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar vam dan moji dragi hostoljupci, tako sam sretna što sam vas konačno pronašla. Ja sam jedna od vas i mada sam nekoliko puta pretražila forume jednostavno vas nisam mogla pronaći. Ali zato sam sada tu i ostajem.
Znam da će naše drage hoste i hostice još neko vrijeme spavati , pa sam se ja danas odlučila da pokušam uzgojiti koju iz sjemena. Prošlog sam ljeta sakupila nešto sjemena i shodno naputcima iz bijelog svijeta napravila mini klijalište od PVC kutije za kolače i papirnatih ubrusa (namočenih) Pročitala sam takođe, da te hoste koje se uzgoje iz sjemena skoro nikada ne liče na svoje mame pa mi je to bio dodatni motiv jer tko zna kakve sve ljepote mogu očekivati kada (i AKO) niknu. Znam da je to proces koji će potrajati, ali nema veze , vremena imam dovoljno. I na kraju , naravno pitanje: da li je netko od vas to dosad pokušao i kakvi su bili rezultati? Pozdrav svima, |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rockgranny, obožavam hoste i veselim se rezultatima sijanja
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
moom
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Divan kontrast na fotkici, draga moon, hostica izgleda tako krhko, predivna je.
Rockgranny, želim ti puno uspjeha s uzgojem hostica iz sjemena. I dobro nas našla.
|
|
NinettA
Opcije poruke
Hvala(2)
|
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve su divne
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je raj za oči
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su vam hoste!!! Ne zna se koja je ljepša...
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(1)
|
rajski, prelijpe su
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Rajski divne su osjećam njihov miris, prekrasno, moje su nažalost izrešetane ove godine od puževa neću ih ni slikati.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Rajski, predivne su. Kod mene nema šanse da opstanu, previše napasnih puževa. Zato ću uživati u fotkicama tvojih.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |