Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 40> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je prva, ali koliko sam posijala na kako malenom prostoru, dobro da je uopće narasla ane da su ugušile jedna drugu ![]() Biti će i balancana ![]() Opet hibiskus ali sad se pravo rascvjetao. Cvjetovi se zatvaraju jer ide sumrak. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ovo bi bio pogled sa terase na moju stablašicu. Nije neka slika ali... ![]() Ovo će večeras biti salata. ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....druziti se, druziti se i uzivati u cvijecu, as je tako malo vremena preostalo za zivjeti dobro, ma koliki god bio to broj, se je to premalo....
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Svaki kraj ima svoje čari....
Vi ste u Istri sretnici, za 2,3 sata možete dosta toga proći...gradić do gradića, mjesto do mjesta....brzo si i na moru...
Mi smo dosta izolirani!
|
|
![]() |
|
Kod tebe zaista ima čovjek prekrasnih šetnji po izboru. Ne mislim samo na Grad i zidine. I okolica je prelijepa.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Evo i mene kod tebe.
Prvi put otvaram tvoju temu i oduševljena sam barčicom i velikim vrtom. Baš ti je lijepo!
Borami i kapetan nije za bacit!!
![]() Što se tiče mladih, novaca i " lijenosti" - svi ili gotovo svi su isti. Samo daj i daj!
Moji su još mladi i zeleni, ali već priupitivaju što će biti njihovo??!!
Slažem se sa Rijekom , treba misliti na sebe, a njima će biti dobro.....ako ništa ...mladi su ....a shvatit će da od novaca nema velike sreće..
Baš se sinoć vozim busom br 6, što mi nije običaj i gledam našu luku-lučicu Gruž.....divna slika....brodovi, jedrlice, barke...pale se svjetla....ma predivno...i mislim se što se ja tu mučim sa suvenirnicom za neke male dobiti, samo jurcam, jer kao moram radit, prolaze dani, ljeto....a prave vrijednosti su tu na dohvat ruke...a ne koštaju ništa....šetnja, odlazak u Grad, eventualno na neki izlet.....i sretan si !!!
![]() |
|
![]() |
|
Moje iskustvo je da će oni delat ča ćeju, a ti ili ćeš se svadit znjimi ili ne. MM to jš ni kapil, pa se avadi. Ja mučin, ali san se ovdje malo šfogala.
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Znas i ja san shvatila jako kasno (as bin si prisparala puno zivciranja) da u zivotu vladaju PRIORITETI koji nisu nuzno vezani za godine, dob i i i.... tako da vidim da moje jedinomamino vidi ono ca ja nevidim i obrnuto i sada mozemo se svadati u besvijet ili shvatiti da su djeca DRUGI svijet od nas i da je najbolje.............mah neznam ca je najboje as ako nis ne reces ni dobro ako se pacas ni dobro cccccccccccc.....morada je iapk najboje misliti malo vise na SAMU SEBE |
|
![]() |
|
Ne čudi mene što oni čekaju lovu od prodaje kuće. 29 i 27 god. Hoće i oni svoj dom a ta kuća je iz nekih razloga nepogodna za diobu. MM i ja smo riješili ostvariti testament za života i sad im dijelimo. Najstariji je već namiren. Mene čudi da mirno žive u korovu i cirkusu, ako im se ne da brinuti o cvijeću, neka sve unište i nekako popločaju. Pa ruše cijenu kući, i oni će manje dobiti. Ne misle dalje od nosa.
![]() |
|
![]() |
|
....cure svijet se mijenja e sad nesto je na bolje....tehnologija i hvalahvala ne moramo prati na ruke ni vuc vodu na hlanom potoku i vozimo se i krecemo se brzo, tv, internet, mob itditakoblize.....
........ ali ali ali zato placamo VELIKI CEH, otudili smo se i "svi" postali hladni, proracunati i zlocesti as da bismo se to imali trebaju nam NOVCICI i tako saki se snade kako zna, a i koliko ima srece da se nade na pravom mjestu u pravo vrijeme i sve to nije ni malo lako pa njaprije stradaju osjecaji, ljubav, emocije i sve NEMATERIJALNO.....odeeeeeeeeeeeeeee
uf ca san pjesnicki raspolozena
![]() |
|
![]() |
|
Pa gdje ste nabavili tu moju sliku?
![]() ![]() Uglavnom, kakve smo ih napravili, takvi su. Samo što se čovjek iznenadi koji put. ![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() Nisu samo mladi vezani za komp ili TV, stvar je u tome što svaka generacija cijeni drugačije vrijednosti. Danas se sve vrti oko love i smatra se da se sve može lovom kupiti. Vrijedimo onoliko koliko love imamo i vole nas onoliko koliko im dajemo. Što se može, htjeli smo kapitalizam i dobili smo ga. ![]() |
|
![]() |
|
nije to toliko gorčina koliko čuđenje da mladi ljudi žive u ajdmo reć svinjcu jer im se ne da dić guzu sa TV ili kompa. To se radi o kući gdje smo živili i ja i muž dok se svekrva nije razbolila. Da pjesma bude bolja tu kuću iz nekih razloga, prodajemo. Potomcima curi slina iz usta pri pomisli na lovu pa da kupe sebi gajbe, a ne misle da je prvi utisak najvažniji. Kad vidiš korov iznad svoje glave unutrašnje uređenje ti i nije nešto bajno. Ne misle dalje od nosa. Da stvar bude bolja MM je perfekcionist i uasno pedantan. Tako moram još i njega slušati kad se vrati odandje.
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Vera čemu toliko gorčine?
Kad se nađeš u đungli hvali njezin izgled na sva zvona, reci da bi i ti željela nešto takvo, čudi se kako sve odlično uspijeva a svoje prave misli zadrži za sebe. ![]() |
|
![]() |
|
Oh kako to zvuči poznato. Tamo popljuvah moje muške, ali mojoj anđelici će ubrzo biti lakše uzeti mačetu za probit se na cestu nego malo se pobrinuti za ono. Tamo padne puno više kiše nego u Rijeci pa nije venuće problem nego pretjerani rast. A da su orhideje. 2-3 rue, malo šimšira 2 japanske dunje, hemerokalis i tritom ili po novom kniphofia ili tako nekako. Sve je visoko izraslo nepodrezano , visoko iznad zida. Voljela bih da im dođu lopovi koji misle da je kuća napuštena
![]() |
|
![]() |
|
....cccccccccccccc mojoj i kaktus uvene, a cvjetic koji joj poklonim zaljeva samo kad zna da cu doci, maminojedino
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znaš i sam da jedno tijelo ne može biti istovremeno na dva mjesta. To je moja vječna dilema i stalno se s mm svađam oko toga..Sad se brineš oko tog djela u istri i zaboravi ono u Jušićima. Ima ih pa nek se brinu ili ne brinu, što sad. Ja dva dana u vikendici, ako specijalno ne zamolim zaljevanje - misliš da bi se netko sjetio, ma da nebi.
Moja kćer na katu iznad mene najviše voli ruću penjačicu, koju ja zaljevam i njegujem, a njoj cvate.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, ma šta nije tema!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiljo ne znam ni ja, ali zapamti, što je previše ni s maslom nije dobro. Oko mene brdo muških Imala tatu imam brata, dva sina i zeta(u futuru). Da mi nije kćeri i Kike...
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
"Hahari... Jednom riječju muški..."
![]() Triša... ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |