Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 40>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 19:45

Ovo je prva, ali koliko sam posijala na kako malenom prostoru, dobro da je uopće narasla ane da su ugušile jedna drugu

Biti će i balancana

Opet hibiskus ali sad se pravo rascvjetao. Cvjetovi se zatvaraju jer ide sumrak.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 19:41

Ovo bi bio pogled sa terase na moju stablašicu. Nije neka slika ali...

Ovo će večeras biti salata.

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 20:37
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

....... prolaze dani, ljeto....a prave vrijednosti  su tu na dohvat ruke...a ne koštaju ništa....šetnja, odlazak u Grad,  eventualno  na neki izlet.....i sretan si  !!!
smile78

....druziti se, druziti se i uzivati u cvijecu, as je tako malo vremena preostalo  za zivjeti dobro,  ma koliki god bio to broj,  se je to  premalo....Thumbs%20Up
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 19:39
Svaki kraj ima svoje čari....
Vi ste u Istri sretnici, za 2,3  sata možete dosta toga proći...gradić do gradića, mjesto do mjesta....brzo si i na moru...
Mi smo dosta izolirani!
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 18:09
Kod tebe zaista ima čovjek prekrasnih šetnji po izboru. Ne mislim samo na Grad i zidine. I okolica je prelijepa.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 17:41
Evo i mene kod tebe.
Prvi put otvaram tvoju temu i oduševljena sam barčicom i velikim vrtom. Baš ti je lijepo!
Borami i kapetan nije za bacit!!Clap 

Što se tiče mladih, novaca i " lijenosti"  -  svi ili gotovo svi su isti. Samo daj i daj!
Moji su još mladi i zeleni, ali već priupitivaju što će biti njihovo??!!
Slažem se sa Rijekom , treba misliti na sebe, a njima će biti dobro.....ako ništa ...mladi su ....a shvatit će da od novaca nema velike sreće..
Baš se  sinoć vozim busom br 6, što mi nije običaj i gledam našu luku-lučicu Gruž.....divna slika....brodovi, jedrlice, barke...pale se svjetla....ma predivno...i mislim se što se ja tu mučim sa suvenirnicom za neke male dobiti, samo jurcam, jer kao moram radit, prolaze dani, ljeto....a prave vrijednosti  su tu na dohvat ruke...a ne koštaju ništa....šetnja, odlazak u Grad,  eventualno  na neki izlet.....i sretan si  !!!
smile78
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 15:19
Moje iskustvo je da će oni delat ča ćeju, a ti ili ćeš se svadit  znjimi ili ne. MM to jš ni kapil, pa se avadi. Ja mučin, ali san se ovdje malo šfogala.smile101 
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 11:00

Znas i ja san shvatila jako kasno (as bin si prisparala puno zivciranja) da  u zivotu vladaju PRIORITETI koji nisu nuzno vezani za godine, dob i i i.... tako da vidim da moje jedinomamino vidi ono ca ja nevidim i obrnuto i sada mozemo se svadati u besvijet ili shvatiti da su djeca DRUGI svijet od nas i da je najbolje.............mah neznam ca je najboje as ako nis ne reces ni dobro ako se pacas ni dobro cccccccccccc.....morada je iapk najboje misliti malo vise na SAMU SEBE Thumbs%20Up

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 10:44
Ne čudi mene što oni čekaju lovu od prodaje kuće. 29 i 27 god. Hoće i oni svoj dom a ta kuća je iz nekih razloga nepogodna za diobu. MM i ja smo riješili ostvariti testament za života i sad im dijelimo. Najstariji je već namiren. Mene čudi da mirno žive u korovu i cirkusu, ako im se ne da brinuti o cvijeću, neka sve unište i nekako popločaju. Pa ruše cijenu kući, i oni će manje dobiti. Ne misle dalje od nosa. smile101
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 10:37
....cure svijet se mijenja e sad nesto je na bolje....tehnologija i hvalahvala ne moramo prati na ruke ni vuc vodu na hlanom potoku i vozimo se i krecemo se brzo, tv, internet, mob itditakoblize.....
........ ali ali ali zato placamo VELIKI CEH, otudili smo se i "svi" postali hladni, proracunati i zlocesti as da bismo se to imali trebaju nam NOVCICI i tako saki se snade kako zna, a i koliko ima srece  da se nade na pravom mjestu u pravo vrijeme i sve to nije ni malo lako pa njaprije stradaju osjecaji, ljubav, emocije i sve NEMATERIJALNO.....odeeeeeeeeeeeeeee

uf ca san pjesnicki raspolozenaHeart
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 10:18
Pa gdje ste nabavili tu moju sliku?smile96 To su me djeca slikalaSmile
Uglavnom, kakve smo ih napravili, takvi su. Samo što se čovjek iznenadi koji put. smile181
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 02:00

Nisu samo mladi vezani za komp ili TV, stvar je u tome što svaka generacija cijeni drugačije vrijednosti. Danas se sve vrti oko love i smatra se da se sve može lovom kupiti. Vrijedimo onoliko koliko love imamo i vole nas onoliko koliko im dajemo. Što se može, htjeli smo kapitalizam i dobili smo ga.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 00:08
nije to toliko gorčina koliko čuđenje da mladi ljudi žive u ajdmo reć svinjcu jer im se ne da dić guzu sa TV ili kompa. To se radi o kući gdje smo živili i ja i muž dok se svekrva nije razbolila. Da pjesma bude bolja tu kuću iz nekih razloga, prodajemo. Potomcima curi slina iz usta pri pomisli na lovu pa da kupe sebi gajbe, a ne misle da je prvi utisak najvažniji. Kad vidiš korov iznad svoje glave unutrašnje uređenje ti i nije nešto bajno. Ne misle dalje od nosa. Da stvar bude bolja MM je perfekcionist i uasno pedantan. Tako moram još i njega slušati kad se vrati odandje.
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 23:51
Vera čemu toliko gorčine?
Kad se nađeš u đungli hvali njezin izgled na sva zvona, reci da bi i ti željela nešto takvo, čudi se kako sve odlično uspijeva a svoje prave misli zadrži za sebe.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 23:06
Oh kako to zvuči poznato. Tamo popljuvah moje muške, ali mojoj anđelici će ubrzo biti lakše uzeti mačetu za probit se na cestu nego malo se pobrinuti za ono. Tamo padne puno više kiše nego u Rijeci pa nije venuće problem nego pretjerani rast. A da su orhideje. 2-3 rue, malo šimšira 2 japanske dunje, hemerokalis i tritom ili po novom kniphofia ili tako nekako. Sve je visoko izraslo nepodrezano , visoko iznad zida. Voljela bih da im dođu lopovi koji misle da je kuća napuštenaNuke
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 22:20
....cccccccccccccc mojoj i kaktus uvene, a cvjetic koji joj poklonim zaljeva samo kad zna da cu doci,  maminojedinoHeart
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 21:41
Znaš i sam da jedno tijelo ne može biti istovremeno na dva mjesta. To je moja vječna dilema i stalno se s mm svađam oko toga..Sad se brineš oko tog djela u istri i zaboravi ono u Jušićima. Ima ih pa nek se brinu ili ne brinu, što sad. Ja dva dana u vikendici, ako specijalno ne zamolim zaljevanje - misliš da bi se netko sjetio, ma da nebi.
Moja kćer na katu iznad mene najviše voli ruću penjačicu, koju ja zaljevam i njegujem, a njoj cvate.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 16:13
Triša, ma šta nije tema!!!smile101 Da nije m u š k a r c a u mojem životu sad bi sasvim druge slike bile na temi Jušićki bluz. Ovako dobijem skoro  infarkt svaki put kad dođem doma i vidim kako ona druga dva muškarca ne drže do vrta. Čekam kad će susjedi dići pobunu jer moj korov ruši cijenu njihovim nekretninama.smile51. Moja bašča bi mogla igrati glavnu ulogu u horroru "Tajna napuštenog vrta"
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 16:07
Tiljo ne znam ni ja, ali zapamti, što je previše ni s maslom nije dobro. Oko mene brdo muških Imala tatu imam brata, dva sina i zeta(u futuru). Da mi nije kćeri i Kike...  
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 14:56
"Hahari... Jednom riječju muški..."

Triša... Kaj bi vi curke bez nas?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.