Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 83> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh da se meni "uvaliti" u neki takav centar usred sniženja! Čini se da će na CIF-u svi imati clemantise osim mene .
A to što si zaspao događa se često, prvi efekat je uvijek opuštanje |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si se lijepo ponovio.
Lopoč ti je prekrasan. Kad se je jednom jedna druga Đurđa prošetala mojim mjestom, to je bila prava senzacija, a znaš gdje je sletila - na popovsku kuću. |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty draga i ja sam tako mislio i stalno brundao kako svi imaju, a ja ne. I vidi ti sad to, naletio upravo na onaj koji mi se sviđa i još na poniženju. Siguran sam da ni ne trebam govoriti o tome kako će te put nanijeti u pravo vrijeme upravo tamo gdje treba biti kako bi ga i ti "upecala".
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala OTOK! mogu misliti što je narod rekao kad je tamo sletjela, hehehehehehe... Ovoj mojoj će sad vrijeme doručka, a jučer nije došla sama već s drugom/družicom. I sad ja čekam da njih dvoje pojedu kako bih krenuo zalijevati vrt jer nisu baš toliko pitome da će se približavati jezercu dok sam ja tamo. Sad sam već i svoje vrijeme počeo prilagođavati njima i njihovm potrebama...
|
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, vrt zalijan, rode nahranjene i poslikane nove slike...
Zaboravio sam prijaviti da sam jučer upiknuo i toliko željenu Eichorneu Crassipes. Ne moram niti napomenuti da je bila 70% jeftinija nego ona koju sam trebao nabaviti prema preporuci :) Lopoč će me uskoro razveseliti s dva nova cvijeta koji se naziru ispod površine vode i lagano grabe prema nebu Ako se prisjećate, jednom sam prilikom išao u lov u okolne močvare i donio nešto što mi izgleda poput vodene hoste, a sad će ta moja biljka procvasti. Strašno me zanima kako joj izgleda cvijet i nemrem se dočekat da konačno ukrasi jezerce Netko je jednom poželio vidjeti cvijet lana pa evo, ovako nekako izgleda u cvatu. Još je jutro pa su mu cvjetići poluzatvoreni, ali to je u suštini to... moja sramežljifka više nije taak jako sramežljiva pa sad već daje drugi cvijet I konačno je procvala i moja Lonicera! Miris tog cvijeta jednostavno je neponovljiv, a ja jedva čekam da cijela procvate i zamiriši cijelo dvorište I za kraj, kako već dva dana najavljujem, slika te moje mirte koju sam dobio na Pagu. Ova je frula još u vodi, ali mislim da će danas - sutra u zemlju na daljnje zakorjenjivanje. Dakle, nisam siguran je li ovo dosita mirta ili je samo tako zovu pa molim pomoć oko otkrivanja imena iste. Inače je grmolika i ljudi je često znaju imati kao živicu Eto, toliko za sada od mene. Svima lijepi sunčani pozdrav s moje, još uvijek u hladu, terase |
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro ti jutro u tvom krasnom zelenilu. Bome si lijepo "ulovio" nove biljkice! Mogu zamisliti kako sjediš na terasi i uživaš u svježini tvog sve ljepšeg vrta!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja Pažanka nije mirta (iako sam već tu na forumu vidjela da je neki tako zovu). Sliku mirte pronaći ćeš pod myrtus ili myrtle.
Ovo tvoje je, bar mislim, pittosporum, lijepi zimzeleni grm, cvjeta bijelo mirisnim cvjetovima. |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro i tebi bako. Je, lijepo je provesti jutro uz kavicu i pjev ptica na friškom zraku. Ne mogu to zamisliti ljudi koji nemaju tu sreću.
OTOK hvala ti na konačnom rješenju dileme. Što se pittosporuma tiče cvjetovi mu predivno mirišu. Nisam ga baš viđao u okolici, ali nadam se da će uspjeti i na kontinentu. pronašao sam sliku Mirte i jako bih je volio imati pa ako netko ima... Opet žicam, al nemrem si pomoć |
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko novosti kod tebe! Ljudi inače u ove vruće dane upadnu u neku hibernaciju, ali kod tebe je obratno! Svaka čast!
I moja tiha patnja je javor, ali ja pikiram već duže vrijeme onaj crvenolisni! Ne mogu reći da je ni ovaj tvoj loš! Malo sam ljubomorna ali bude mi prošlo!
Clematis Niobe imam i ja ..........želim ti sve sreću s njim jer ja s mojim nisam zadovoljna. Svaki tjedan jedna granu mu odumre.........tako da je sada nakon cvatnje spao na jednu jedinu živuću grančicu! Inače cvijet mu je jako lijep!
A da, za kraj molim te poslikaj polje lana kad je u punom cvatu! To mi jako lijepa i draga biljčica....................imam negdje sjeme ali nisam se sjetila ove godine zasijati ga!
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moji na Pagu imaju dio takve ograde,to je pitospora. Ima lijep i jako intenzivan miris. Za nove biljčice .
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bergenija, znaš kak je to s medvjedima. zimi se hibernira a ne ljeti ;)
I ja si pikiram taj crvenolisni, ali on je na jučerašnjoj ponudi bio bolesno skup pa sam odustao, ali jednoga dana... do tada ću uživati u ovom. Za Clematis bumo vidli kak se bu ponašal. ak se uobrazi i počne odbijati rasti dobil bu po riti da se bu sav crvenil. lan ću poslikati sutra, sad mi je malo teško hodat pa ću ostat u kući do kraja dana i hladit se polako, ali sigurno Anastazija slažem se za miris i iskreno se nadam da će i kod mene zamirišati. hvala za |
|
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj kak ti zavidim na loniceri...ja sam proljetos kupila tri vrste jer mi teta nije znala reći koja miriši, pa sam kupila sve tri kaj je imala...bijelu, bijelo žutu i još jednu sličnu tvojoj...lani smo kupili narančasto žutu, ta ne miriši, a najveća je....a ona mirišljava blijedo žuta mi se primila, pa čekam da barem ta zamiriši, al je mala...
Za lan...znam jednu tetu koja ima polje lana, pa se pitam da nisi ti ta, tj. tetin muž???Oprosti, vidim da si muško, pa me malo zbunil taj lan... Da li radiš nešto sa tim lanom, da ne kopam sad unazad?? Jedva čekam nove slikice! |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehehe, nisam ja muž toj teti, a moje polje lana i nije polje nego samo malo tu po bregecu. stavio sam ga gore jer jako brzo raste, a obzirom da je bregec dosta klizni, htio sam nešto što će brzo pustiti korijenje i učvrstiti taj dio mog vrta. s njime ništa ne radim, jednostavno mi ga je lepo videt. ova moja linicera miriše jako, a ja sam je dobio za useljenje od kolega s posla, kao da su znali da volim tu biljku. inače, kod mene tu u okolici ima šuma koje su prepune divlje lonicere, a ta ti miriši još opojnije od ovih kultivara. Slučajno sam nabasao na njih prije nekih mjesec-dva i prenio pokoju u vrt, ali nekako nisu baš voljne rasti. vjerojatno im treba dosta hlada i šume, a to ću im dogodine osigurati u šljiviku a neka rastu tamo koliko im drago.
|
|
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da izgleda da te divlje ljepotice više vole biti skrivene.
Ok, skužih i ja da nisi muž tete sa poljem lana...da jesi onda bi već noćas išla u pohod...na biljke naravno... Svaka čast kolegama sa posla...moji ne znaju dalje od slika i čaša... |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kak sam tek nedavno doselio u kuću većina je znala zašto to činim pa su se složili da je dobro da mi kupe neke biljke. osim ove od njih sam dobio i drvo Zlatne kiše..
|
|
|
|
waterlily
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zlatna kiša je prekrasna, al je jako otrovna, zato ako ima male djece u dvorištu, oprez!!
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na upozorenju, morat ću reć susjedima da pripaze na klince jer još nisam ograđen...
|
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo nisam bila prisutna,a toliko toga novoga,dosta novih biljkica si nabavioa vidim da puno toga napreduje Lonicera je i moja želja i sigurno ću je nastaniti u mom vrtu,a drago mi je da ti možeš uživati u njoj
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja doša napokon da malo vidim šta radi moj Medo kako cvijeće a ti bome se razmaho sve bolje od boljeg svaka čast . Pozdravi familiju
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To drvce zlatna kiša, je li to forzicija? I ja jedva čekam da vidim cvijet te vodene hoste
A ovo je tako neobična biljkica, skoro je nalik na životinju |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |