Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova je predivna!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Svaka čast, predivna je! ![]() |
|
![]() |
|
Wow, koraljni vodopad! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasne fuksije
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Jako volim fuksije, ali izbjegavam držati biljke koje preko zime trebaju biti u zatvorenom prostoru. Zato si uvijek pogledam vaše prekrasne primjerke. R.Sara, čudno mi je da su tvoje katastrofa, pogotovo kad mi je poznata tvoja briga za svaku biljčicu, a ovogodišnja vlaga im ne bi trebala smetati, baš naprotiv. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
božur3, hvala na lijepom komentaru!
![]() |
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Predivne su vam fuksije! Meni uvijek propadnu, ne znam iz kojeg razloga. I sad imam 2 komada, i u svakom je po 1 šiba i jedva se drži. Izgleda da ono što najviše voliš i paziš baš propadne :/
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Vjeruj mi, ovaj forum je zlato.
![]() Vijolica mi je poslala par reznica svojih predivnih fuksija, administrator se jako potrudio objasniti mi način pelcanja i sve su mi se primile. Bila sam presretna, a prije - nikako da ih ožilim. Cimicifuga me naučila kako ih pincirati i sada imam lijepe, guste, zdrave puzajuće fuksije koje neumorno cvatu. ![]() Moj ti je savjet da pročitaš stranice ove teme i puno ćeš saznati o ovom divnom cvijeću koje, kako vidim, i ti jako voliš.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Predivna ti je
![]() |
|
![]() |
|
I meni je prelijepa!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lijepe su.
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Jeste li vec pospremili svoje fuksije? Moje predivno cvjetaju, a najavljuju mraz za drugi tjedan..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Još nisam ali planiram... puno kiše i vlage je u zraku pa im više škodi vani nego unutra.
A ako dođe mraz neće ga preživjeti. Tako da idu uskoro unutra, neću čekati zadnji dan.
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Lijepe su vam fuksije, jako ih volim i svake godine na tržnici kupim po nekoliko, ali nikada mi ne budu tako lijepe, guste i zelene kao vaše. Sigurno postoji tajna u još nečemu osim položaja i prihranjivanja. Čarobne su, sve su poput plesnih haljinica
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |