Fuksija - Fuchsia |
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova je predivna!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast, predivna je! |
|
božur3
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, koraljni vodopad! |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne fuksije...moje su ove godine katastrofa neviđenih razmjera...bijele ušice sve uništile pa sam ih dobro orezala i sklonila na stubište
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako volim fuksije, ali izbjegavam držati biljke koje preko zime trebaju biti u zatvorenom prostoru. Zato si uvijek pogledam vaše prekrasne primjerke. R.Sara, čudno mi je da su tvoje katastrofa, pogotovo kad mi je poznata tvoja briga za svaku biljčicu, a ovogodišnja vlaga im ne bi trebala smetati, baš naprotiv. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
božur3, hvala na lijepom komentaru!
|
|
Golden Leo
Upravo klijam Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su vam fuksije! Meni uvijek propadnu, ne znam iz kojeg razloga. I sad imam 2 komada, i u svakom je po 1 šiba i jedva se drži. Izgleda da ono što najviše voliš i paziš baš propadne :/
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjeruj mi, ovaj forum je zlato.
Vijolica mi je poslala par reznica svojih predivnih fuksija, administrator se jako potrudio objasniti mi način pelcanja i sve su mi se primile. Bila sam presretna, a prije - nikako da ih ožilim. Cimicifuga me naučila kako ih pincirati i sada imam lijepe, guste, zdrave puzajuće fuksije koje neumorno cvatu. Moj ti je savjet da pročitaš stranice ove teme i puno ćeš saznati o ovom divnom cvijeću koje, kako vidim, i ti jako voliš.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna ti je
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je prelijepa!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su.
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li vec pospremili svoje fuksije? Moje predivno cvjetaju, a najavljuju mraz za drugi tjedan..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još nisam ali planiram... puno kiše i vlage je u zraku pa im više škodi vani nego unutra.
A ako dođe mraz neće ga preživjeti. Tako da idu uskoro unutra, neću čekati zadnji dan.
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su vam fuksije, jako ih volim i svake godine na tržnici kupim po nekoliko, ali nikada mi ne budu tako lijepe, guste i zelene kao vaše. Sigurno postoji tajna u još nečemu osim položaja i prihranjivanja. Čarobne su, sve su poput plesnih haljinica
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |