Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Ana , mi to na onom sjeveru stalno konzumiramo ! Ili dolazi avionima ili brodovima ali uvijek ga mozes dobiti i meni je puno bolji "gesmak" od bijelog karfiola ! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Monna draga , danas smo kupili novih 50 L zemlje da imam za daljnje sijanje i sadjenje ! Sutra cu napraviti nove slikice , jer , dosta toga kaj sam posijala vec nice ! Tako sam sretna ! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ajmek kak si vrijedna ![]() |
|
![]() |
|
Poslije cu staviti slikice od svega kaj je vec proklijalo a prekosutra je tek mjesec dana da sam se vratila !
|
|
![]() |
|
Izgleda da cu lantanu uspjeti spasiti
![]() i ova biljcica pokazuje znakove ozdravljenja ![]() i tu imam izgleda uspjeh ![]() |
|
![]() |
|
I ovaj moj pacijent se osjeca bolje
![]() ali ovdje nemam srece ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga, izljeciti ces ti sve sa tvojim zlatnim rukama, a vidim da ce ti ove godine i povrtnjak biti bogat.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ovo je crvena lobelia ! Dobila sam ju svojevremeno od Natalije , mislila sam da ju necu moci spasiti a sad gledajte ! Koju mladicu bih mogla odvojiti ako netko zeli ; vi ste s menom suosjecale i tjesile me na sve moguce nacine i rijecima i vasim posiljkama ! Htjela bih vam barem jedan mali dio , za sada , dok sve ne procvijeta i nebude novog sjemena, vratiti !
![]() |
|
![]() |
|
Ovo se je u ta 4 tjedna lijepo oporavilo
![]() i ovo ![]() i pelargonije takodjer ![]() i za ovim bi se bila plakala , to sam dobila od Medeka34 ![]() |
|
![]() |
|
A ovo je tek posijano i vec izaslo van
![]() i ovo ![]() i jos malo ![]() i na kraju ovo ![]() |
|
![]() |
|
Jedva cekam da se malo napravi vrijeme pa da sve vidis svojim okicama ! Sama sebe uvjeravam da imam carobni zeleni palcic ! ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga Gute, baš se radujem da su se biljčice počele oporavljati! Bila sam tužna skupa s tobom, i ja sam jednom tako ružno prošla (uh, ne ponovilo se!)
Ovim tvojim pelargonijama zbilja probaj dati malo šećera, onako među prste, kao da soliš meso... vidjet ćeš, vrijedi. Želiš li sjemenje ukrasnih tikvica? Rado ću ti poslati! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti imaš stvarno zeleni palac,mnoge biljke ti se lijepo oporavljaju,a i sve ti lijepo niče što si sijala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
To sa secerom , to sam taman napravila jucer ! Procitala sam bila sve tvoje savjete. Za sjeme cu ti staviti adresu u pp. Hvala ti. |
|
![]() |
|
Nebi vjerovala draga , ja sam bila tako strasno tuzna , ali , na srecu proslo me je ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Izvrsno ti se sve oporavilo osim ružmarina kak mi se čini. Ja sam imala isto jedan mali ružmarin, zalčijevala ga i pazila preko zime ali mi se isto osušil. Nije mi jasno zakaj. A klijanci ti budu uskoro za prepikiranje kak to tebi dobro ide
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Vjeruj mi , Ancica , ja se i sama cudim ! Danas su 4 tjedna da sam se vratila ! Mislim da cu i ja imati ove sezone dosta toga za podijeliti ! Nesebicna je bila pomoc nasih cvijetnih sestrica !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto kad se mama vrati sve se vrati na svoje, njega+ljubav daje rezultate pa onda se polako
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Draga Aralija , vjerujes mi , biti cu najsretnija kada cu ja moci ovoj ili onoj cvijetnoj prijateljici ispuniti neku zelju ! Toliko suosjecanja i toliko pomoci , to se dogadja samo u nasoj cvijetnoj obitelji !
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Pravi mali rasadnik,da te utješim ovi tvoji ružmarini koda si slikala moje,nabavićemo druge
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |