Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ovo mislim da je bukovaca,,,stavit cu na prepoznavanje
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
a vidi moe ljepote kako se on meni crveni...
![]() jos jedna loncijera...nece biti prazno ![]() ovaj sam zaboravila kako se zove i njega cu malo zastiti... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Japanskom javoru s ovako divnim lišćem teško je odoljeti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Josipa stvarno je lijepo, bila si vrijedna
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brsljan koji nema na svakoj grani korjenje nego samo korjen iz kojeg potjece...jedva cekam da se prosiri po zidu...
![]() prepoznajte mi ovaj ![]() i ovaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Josipa, bršljan ti se neće sam popeti na zid jer nema hvataljke kojima bi se držao.Ovaj bršljan je lijep kao pokrivač tla. Ako se pokoja grana i podigne iznad tla, često se dogodi da smrzne kod većih minusa.
Granama koje su na zemlji ne smetaju minusi. Mislim da je na zadnjoj slici hoya. |
|
![]() |
|
a ja mislila mrezicu postaviti da se digne malo...neka ga onda dolje a za zid cemo nesto drugo....hvala ti...hoja ima vece listove i deblje a vidjet cemo kad naraste i pocne raditi ljeto svoje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a plava sljiva sve pobrkala..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jedna kratka vizita da vidim kako si, kako napreduješ... uvijek vrijedno - to je moja dijagnoza tvog vrta za večeras!
![]() |
|
![]() |
|
hvala na viziti..drago mi je da sam zdrava u vrtu....hahahh...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Divnih biljaka ima u tvojem vrtu...kakva će to krasota biti slijedeće godine kada se sve lijepo razraste...pravi vrt iz bajke...stalno ću pasti oči na tvojem cvjećeku...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nadamse da cu imati mudrosti da napravim kako treba sve...danas je stigla zemlja i dok kisa nepadne moramo razvesti...bit ce to ljepa radna akcija....hvala temzi na posjeti i ugodjaju...ljepo je cuti da je nekome dobro u mom vrtu...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I meni je jako lijepo u tvom vrtu! Uživam gledajući s koliko zanosa sadiš svoje biljčice i nestrpljivo očekujem kad će se sve razrasti.
Ono prvo za što si tražila identifikaciju je polemonium.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ej vridnice, nonstop nešto čeprkaš, dodaješ, premještaš i sadiš. Uspori malo, odmori i uživaj u vrtu koji si stvorila.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
jos samo ovo..pripremim sve i gotovo..na proljesce cu nesto saditi trajnica ili jednogodisnjih zelim svega pomalo...velio je hvala bogu pa mogu...a odmaram kad kisa pada i sad kad snijeg pocne....
|
|
|
|
![]() |
|
kad sam ga kupila mislila sam nece dugo al evo ga cvate
![]() i ovo je moja radost... ![]() ![]() a ovaj cvijet se susi al zato daje nove izdanke ... ![]() limun ![]() truba,dosta lisce odbacuje neznam zasto ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
bit će lijepa gužvica u tvom vrtu iduće godine. Al ćeš uživati, a i mi s tobom
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |