Pelargonije ili muškatle |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 94> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo su moji muškatli u 6-mj 2010.kasnije ih nisam slikala
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama predivne su ti pelargonije,, koliko često ih prihranjuješ,,,(vjerujem da si ih prihranjivala )meni nisu baš bile ljepe (južni balkon) a i nisam ih baš prihranjivala redovito.
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
važno je da dobro prezime.počnem ih gnojiti u 3,mj.bilo kojim tekućim gnojivom za pelargonije.gnojim ih po malo svake subote,mada moram priznati ponekad i preskočim,ali nikad ne preskočim ujutro zaliti sve njih s jednom kantom vode iz pipe.bolje bi bilo ustajala voda,ali ja uvečer zaboravim naliti u kantu.moj prozor je također na jugu i sunce prži do poslije podne
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su ti stvarno i dobro nam došla na forum
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama hvala naodgovoru ..ZAPISALA..
|
|
josip150
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 29 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su ti pelargonije, na kolike temperature tjekom zimskog vremena mogu podnijeti, odnosno na kolikim ih sada temperaturama drzis
|
|
gentian(a)
Upravo klijam Pridružen: 19 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idealno bi bilo da mogu bit na sunčanom mjestu i 14-15 stupnjeva celzijusa! Sve ostalo ti je preživljavanje |
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipe-teško je reći kolika je temp.Pokušat ću to slikovito objasniti.
Spremljene su na zatvorenoj,negrijanoj terasi,malo su mi otvorena vrata hodnika,koji ima jedan radijator i koji je uvijek na 1.(od mogućih 6 ),no preko noći mi je termostat u dn.boravku na 15.gore je poprilično hladno,možda čak i koji stupanj ispod 0,samo nesmiju biti poljevane skoro.Jedva sam dočekala malo toplije da ih polijem.Bojala sam se da ne stradaju od suše,ali za sada je sve u redu,Nadam se da će tako i ostati.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na nekih 10-tak stupnjeva je neki od minimuma. mogu podnjeti i niže temperature ali ne duže vrijeme. znaci 8-10 stupnjeva neka budr minimum.
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ADMINISTRATOR, dali ti je poznata puzavica lotus berheloti zvana pandža . dali ju je moguće nabaviti recimo na placevima ako je poznata.Jako je ljepa puzavica za balkone i neobićna. hvala MOŽDA NEKO IMA SADNICE ZA PRODATI.
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali je netko probao sijati Pelargonije?Vidjela sam u Sparu da ima za kupiti sjeme a nikada nisam ih sijala pa me zanimaju vaša iskustva
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav Ja sam nedavno posijala 10 sjemenki i sve su iznikle,danas sam ih presadila jer već imaju pet listića,nadam se da će i dalje lijepo napredovat
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam za lotus i uzgajao sam ga prije ali sam odustao zbog sabe potražnje, ali znam ga susretati po tržnicama, nije tako rijedak za pronaci.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijolica koje si pelargonije sijala?? puzave ili zonale- grmolike???
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sijala sam grmolike jer sam samo takve našla u trgovini neko talijansko sjeme=odlična klijavost.ako netko vidi sjeme puzajuće neka javi rado bi pokušala i te posijati
|
|
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoje nekidan unjela u plastenik misleči da im neče nista biti , ali napravila sam si više štete nego koristi. nadam se da nije sve izgubljeno ali nevjerujem, mogla bi plakati od muke .
|
|
gentian(a)
Upravo klijam Pridružen: 19 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Bonsai: Uf, vidim da će bit tu puno posla!
@darijaz: A moglo im je bit samo bolje a ne lošije, osim ako je plastenik negrijan a zadnja dva dana je bio minus?? |
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
darijaz,sta im se desilo?
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |