Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 94>
Korisnik
Poruka
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 17:17
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 17:18
ovo su moji muškatli u 6-mj 2010.kasnije ih nisam slikala
Na vrh
Gordana102 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gordana102 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 19:11
ajama predivne su ti pelargonije,, koliko često ih prihranjuješ,,,(vjerujem da si ih prihranjivala )meni nisu baš bile ljepe (južni balkon) a i nisam ih baš prihranjivala redovito.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 21:04
važno je da dobro prezime.počnem ih gnojiti u 3,mj.bilo kojim tekućim gnojivom za pelargonije.gnojim ih po malo svake subote,mada moram priznati ponekad i preskočim,ali nikad ne preskočim ujutro zaliti sve njih s jednom kantom vode iz pipe.bolje bi bilo ustajala voda,ali ja uvečer zaboravim naliti u kantu.moj prozor je također na jugu i sunce prži do poslije podne
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 10:31
prekrasne su ti stvarno i dobro nam došla na forum
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Gordana102 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gordana102 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 13:43
ajama hvala naodgovoru ..ZAPISALA..
Na vrh
josip150 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josip150 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 12:52
prekrasne su ti pelargonije, na kolike temperature tjekom zimskog vremena mogu podnijeti, odnosno na kolikim ih sada temperaturama drzis
Na vrh
gentian(a) View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gentian(a) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 13:26
Originalno poslano od člana josip150 josip150 napisao:

prekrasne su ti pelargonije, na kolike temperature tjekom zimskog vremena mogu podnijeti, odnosno na kolikim ih sada temperaturama drzis

Idealno bi bilo da mogu bit na sunčanom mjestu i 14-15 stupnjeva celzijusa!

Sve ostalo ti je preživljavanje Smile
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2012 u 20:32
Josipe-teško je reći kolika je temp.Pokušat ću to slikovito objasniti.
Spremljene su na zatvorenoj,negrijanoj terasi,malo su mi otvorena vrata hodnika,koji ima jedan radijator i koji je uvijek na 1.(od mogućih 6 ),no preko noći mi je termostat u dn.boravku na 15.gore je poprilično hladno,možda čak i koji stupanj ispod 0,samo nesmiju biti poljevane skoro.Jedva sam dočekala malo toplije da ih polijem.Bojala sam se da ne stradaju od suše,ali za sada je sve u redu,Nadam se da će tako i ostati.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 07:47
na nekih 10-tak stupnjeva je neki od minimuma. mogu podnjeti i niže temperature ali ne duže vrijeme. znaci 8-10 stupnjeva neka budr minimum.
Na vrh
darijaz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darijaz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 12:28
ADMINISTRATOR, dali ti je poznata puzavica lotus berheloti  zvana  pandža . dali ju je moguće nabaviti recimo na placevima ako je poznata.Jako je ljepa puzavica za balkone i neobićna. hvala MOŽDA NEKO IMA SADNICE ZA PRODATI.
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2012 u 08:34
Dali je netko probao sijati Pelargonije?Vidjela sam u Sparu da ima za kupiti sjeme a nikada nisam ih sijala pa me zanimaju vaša iskustvaWink
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 23:58
pozdrav Ja sam nedavno posijala 10 sjemenki i sve su iznikle,danas sam ih presadila jer već imaju pet listića,nadam se da će i dalje lijepo napredovat
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 09:41
Originalno poslano od člana darijaz darijaz napisao:

ADMINISTRATOR, dali ti je poznata puzavica lotus berheloti  zvana  pandža . dali ju je moguće nabaviti recimo na placevima ako je poznata.Jako je ljepa puzavica za balkone i neobićna. hvala MOŽDA NEKO IMA SADNICE ZA PRODATI.
znam za lotus i uzgajao sam ga prije ali sam odustao zbog sabe potražnje, ali znam ga susretati po tržnicama, nije  tako rijedak za pronaci.

Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 09:41
vijolica koje si pelargonije sijala?? puzave ili zonale- grmolike???
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 21:16
Sijala sam grmolike jer sam samo takve našla u trgovini neko talijansko sjeme=odlična klijavost.ako netko vidi sjeme puzajuće neka javi rado bi pokušala i te posijati
Na vrh
*Bonsai* View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 89
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Bonsai* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 16:43

MOJE MUSKATLE ,ODRZALE SE OD LJETOS I POCELE DA LISTAJU
Na vrh
darijaz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darijaz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 22:28
ja sam svoje nekidan unjela u plastenik misleči da im neče nista biti , ali napravila sam si više štete nego koristi. nadam se da nije sve izgubljeno ali nevjerujem, mogla bi plakati od muke . 
Na vrh
gentian(a) View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gentian(a) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 18:40
@Bonsai: Uf, vidim da će bit tu puno posla!

@darijaz: A moglo im je bit samo bolje a ne lošije, osim ako je plastenik negrijan a zadnja dva dana je bio minus??
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2012 u 09:51
darijaz,sta im se desilo?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.