OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 334335336337338 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja Sara, to je iberis. Po ovom snijegu baš mu paše njegovo domaće ime - snježak.
Malo sam pregledala vrt, čini mi se da nema prevelikih šteta, ali treba pričekati da prođe ovaj vikend sa olujnom burom. Vidjet ćemo. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisi jedina kojoj trebaju boje za bolje raspoloženje
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe će proljeće puno brže nego kod mene
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Snijeg je ove godine baš odlučio zabijeliti i otoke. A možda mu se svidio tvoj iberis pa mu došao u pohode. Ta mi se slika jako sviđa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Otok, brzo će proći i ova zima a kad proljeće zacvrkuće - uživat ćemo s tobom u otočkim cvjetnim slikama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros je moj vrt ponovno zabijelio, nema boja osim bijele.
A u proljeće ću, baš za inat, posaditi cvijeće svih mogućih boja. Irenaidani - cikasice sporo rastu, imam ih različite starosti, ova na zadnjoj slici ima više od 20 godina. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam povirit šta ima u tebe, čujem zabililo ponovo!
Valjda posli bude i koja sličica! |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zar je ona krasula pod snijegom
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje su rariteti? Snježne slike?
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, snježne slike su na prethodnoj strani.
A danas je snijega duplo više. |
|
Lošinj
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neka snijega pod njim je biljkama toplo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma joj. Pa na onaj još ovaj novi. Stvarno raritet.
A tako je lijepo vidjeti bojice!
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se zaželila šarenila iz tvog vrta! Nadam se da će štete od snijega i bure biti neznatne.
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lošinj
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas nas je ova gospođa "Veljaca" lepo nadarila ove godine, cak i vi na moru niste zakinuti, tak da vam nebude krivo. Cikasice su prekrasne, ko zna kad budu opet bile u prilici zaogrnuti bijeli kaputic. Nadam se da ti tvoj vrtic nece nastradati, makar je bilju ovako toplije, bolje nego samo bura i velika hladnoca.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam nataknula jake očale i došla vidjeti taj zrnati snijeg kod tebe.
Čikašica pod snijegom.... stvarno ne baš česta slika!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh,čak i kod tebe je zima.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 334335336337338 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |