Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 337338339340341 381>
Korisnik
Poruka
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:40
Eeeee, pa ne sjećam se niti ja!? smile157 Znaš kako je, godine... smile223
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:40
Pa vidis da smo u potrazi za hranom, snjufamo, njusimo. Ljudi, definitivno temu o kilama moramo otvoriti ovde.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:43
Mons, ako ti je lakse, ne vozim ni ja. A ako ovako nastavim jesti, trebace mi helikopter.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:45
Cure, nema frke. Vozim ja! Skoro 17 godina, još nisam platila niti jednu kaznu! Cool
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:45
 Ma ne bi bilo dobro otvarati temu o kilama, nije to dobro.....smile96 Nije ovo forum o debljini i kilama....smile60smile156

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:45
Sve kazem kad rodi paradajz i krastavac, jescu samo salatu sa jogurtom ili pavlakom, tri dana u nedelji. Malo sutra, kako kad nema nista ljepse uz tu salaticu i pecena piletina i krompirici...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:47
Originalno poslano od člana kacunak kacunak napisao:

Mons, ako ti je lakse, ne vozim ni ja. A ako ovako nastavim jesti, trebace mi helikopter.

Koji helikopter ženo?   Pa taj bi se skupa s nama strmoglavio od težine.....smile156smile197

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:48
Po salati mogu jedino smile39! Ali nešto uz nju smile41, oooo daaaa!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:49

Sve kazem kad rodi paradajz i krastavac, jescu samo salatu sa jogurtom ili pavlakom, tri dana u nedelji. Malo sutra, kako kad nema nista ljepse uz tu salaticu i pecena piletina i krompirici...

Da ovo više nisi ni pod razno spomenula.....smile232 jer eto,  morat će me muž vući za noge iz friza.....smile96smile96

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:49
[QUOTE=monstera]
 Ma ne bi bilo dobro otvarati temu o kilama, nije to dobro.....smile96 Nije ovo forum o debljini i kilama....smile60smile156

Joj, znam mons, ali mozda negdje  pod "nevezano za cvijece"? Ipak se pise i o povrtlarstvu a to je hrana, pa hrana-kilogrami, ne znam. Kako se pise o hobijima, predmetima, knjigama, sjecanjima, djeci...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:50
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Koji helikopter ženo?   Pa taj bi se skupa s nama strmoglavio od težine.....smile156smile197

Onda ćemo unajmiti onaj teretni avion (kako se ono zove) što je nedavno bio u ZG? LOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:52

Aaaaa misliš na onaj najveći avion na svijetu....Antonov ?  Ajmeeeee, majko pa nisam baš ko 

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:54
Ja cu otvoriti temu o gabaritima drage moje, kad smrsam petnaestak kila i slikacu se u nekoj uskoj haljinici da vidite sirenu (a ne kita i polarnog medvjeda). To ce biti vjerovatno nikad.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:55
Big Mama, hahaha...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:56

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:57
Jooooj, ma ne 15! Bila bi ko štap! Ali 10 može... i meni samoj bi toliko trebalo! Thumbs Up
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:57
Ma znate sta, nije  to tako strasno, koja kila vise. Sta da kazu oni gojazni ljudi kojima se to vidi na prvi pogled,oni stvarno debeli? Mi smo jos dobre. Sad kad sam vidjela Big mamu.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:58

Ja bi morala onda svakako smršaviti nekih dobrih 15-20kg........ šššššššššttttt !    Što bi rekli Turci ! 

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 22:00
Ja sam kao mlada cura sa 20 godina skinula 12 kilograma u 28 dana! Sve se moze kad se hoce.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 22:00

A  gdje nam je Pustilka zalegla? Pustiliiiiiiiiiii, where are you? LOLLOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 337338339340341 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,891 sekundi.