Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 243> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Saša
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta je ovo?
Kod kolegice sam par pelcera uzela.izgleda ko ukrasna kopriva no list joj miriši i kod nje raste u vrtu na cjelodnevnom suncu.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...imam je i ja već godinama i ne znam što je....sama se razmnožava , zimi nestane i ponovo izraste ali na različitim mjestima, sama mi je došla u vrt....
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perilla frutescens var. crispa
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel mozda neko zna sta bi ovo moglo biti? Vjerojatno je samo korov, izraslo je samo u podnozju masline, ali meni se svidilo pa sam ostavila.. Volila bih znat jel stvarno korov, ili je sta doletilo iz okolnjih vrtova:) Hvala unaprijed:)
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
portulaca oleracea,tušt-korov i jestiva ,kažu zdrava biljka
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
Tweety
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tropi, hvala puno.. sad mi je bas drago da sam je ostavila, neka je korov, al je isto biljka, usto i zdrava;) Hvala jos jednom!
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali netko zna o kojoj se biljci radi?
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Acanthus mollis, primog, prekrasna ukrasna biljka čije je lišće starogrčkim klesarima služilo kao predložak za ukrašavanje kapitela stupova.
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka Bea.
|
|
Baka Bea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim, Božikovine, i drugi put. Od ove godine imam i kultivare s bijelim cvjetovima, jako me zanima kakvi će biti. Pogledaj u Bergenijin vrt kako su prekrasne te moćne biljke, trajnice, a skromne i zadovoljne s običnim vrtnim tlom, na suncu ili u polusjeni..
|
|
Tweety
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me opet.. ma nekako je ljepse znat sta imam, a dobila sam biljku i ne znam joj ime! Pomozite
|
|
neimarlija
Novo sjeme Pridružen: 06 Rujan 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je vrsta tradesacantie, i može se u vrtu kombinirati sa drugim biljkama. Prekrasna je
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A sad da vas i ja pitam - ova crvena biljčica, crveno lišće, kako se zove?? Negdje sam naišla na podatak da bi to bila metvulja, ali kad ju uguglam - ne pokazuje mi takve slike..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Amarant,šćir-Amaranthus,mogao bi biti ....
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je!!! Našla sam sada i ja fotku koja veli da je to vrsta amaranhusa. Illumination Amaranth. Hvala najljepša Tropi!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
neimarlija
Novo sjeme Pridružen: 06 Rujan 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šilj, oštrica (Cyperus)
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li mi netko reći kako se zove stablo iz parkova na kojem rastu ovi neobični plodovi:
Ovo je donešeno iz Rovinja i kažu da su ostali plodovi bili još i veći.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |