moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 150> |
Korisnik | ||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
afrički ljiljani
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
A što to ja imam da vas dvije u ovim ljepotama nemate , umjesto da mi nudite one bi sirotinje raščupale
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
hvala Bromelija
Smrcko, buš se ugušila od smijeha! Ne bi da te imam na duši, ali za tvoju informaciju ja još uvijek nemam npr. dragoljub koji je tebi totalno raspojasan i već pruža pipke prema Vž a Hoyinih lantani ti imam ja koliko hočeš. Hočeš ti pelcer? Možda bude druga boja?
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ne kontam , je li ono lantana ili ne? Ako je Hojina natrandžasta, od susjede roza, a koje još boje lantane imaju?
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
bijela, ljubičasta, žuta, crvena, crveno-žuta, plavo-ljubičasta..... ima svakakvih ali ja nemam ni jednu. Bilo ih je za kupiti u baumaxu ali nikakve za 59kn a to mi ipak bilo previše.Ajde da je komad biljke ali kak veli Niho picmuljak
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
same ljepotice kod tebe, a ja nikako da ih uživo vidim, baš sam nesretna
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Ovo mi je jako lijepo - a što je to?
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Anaida to ti je lisjak ili astrantia po stranjski, ima ih više boja
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Hana našetala sam se tvojim ogromnim vrtom. Kod tebe svega od egzotike do poznatih vrsta, a voće i povrće da ne spominjem. Ma kad sve to stigneš?!.
Sve pohvale. ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Lana2, ma ne stignem ali zato slikam samo kaj se lijepo vidi
![]() |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
koje divne šetnje u tvojem vrtu uprkos kiši ! htjela sam i ja pitat za ovo lila kaj je pitala Anaida - ali sam znam kaj je ali ovo??
![]() |
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
U kakvom sam zaostatku bila! Puno mi je promaknulo, skroz od kupovine na placu, pa do danas. Pa kam si metnula slike tih "običnih"? Ja kod tebe vidim samo egzotične ljepotice.
Znaš Hana, sad su najavili od drugog tjedna sušno razdoblje. Pak sam si mislila da ti malo odeš na more a ja bum došla k tebi...zalijevati
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
idem i ja s tobom ja ti znam di je to da ne zalutaš i tuđi vrt
|
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Vidiš Hana kakve imaš prijateljice. Mi bi se tu dragovoljno žrtvovale samo radi tvoje ugode
![]() Tija, kad je uspijem istjerati, ovaj...nagovoriti na odmor, mi bumo se sve dogovorile
![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
sve je lijepo, ali me zaista žarko zanima šta je ovo????
![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
|
cure moje drage
![]() |
||
![]() |
||
|
to ti je digitalis feruginea od Bake Bee, valjda sam dobro napisala
|
||
![]() |
||
|
Mama ovo kaj pitaš su ti digitalis feruginea i astrantia ili lisjak po naški i hvala na posjeti
|
||
![]() |
||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
|
Vidjela sam brahikomu - jesi li zadovoljna s njom? Ona bi trebala izdržati puno sunca i dati puno cvjetova, i ne tražiti nešto posebno. Je li takva? Koje su veličine cvjetovi? Možeš li uslikati cijelu biljku? (puno pitanja
![]() |
||
![]() |
||
|
Semira zadovoljna sam ali ne drži baš jako sunce.Lani mi je ocvala u mjesec dana. Cvjetovi su mali,ko na slici,oko centimetar ali ih ima stvarno puno. Kad se rascvate cijela poslikam ju.Ovo je tek prvi cvjetić
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |