OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma predivno otok ----sad sam se pokajala što te nisam još opeljašila
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
opet puno lijepih biljčica ..one indijanke su ti strašne
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako lijepo cvijeće, a lantane su kraljice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....prošetala tvojim vrtom u ove kasne sate....svega imaš lijepog...
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasna ova plavo-lila lantana,šteta kaj ih kod nas nema
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasna žuto-naranđasta kraj ove palme!!! a plavo-lila neobična - nisam je još vidla!! super otok a oće bit možda mladih adama?? pa da ja udomim kojeg!! |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala vam, baš ste Nata, gdje si ti vidjela adama, svašta imam, ali adama nigdje
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod nas su u ovo doba nekako najljepše hortenzije, baš su se lijepo rascvale ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prelijepe su i lantane i hortenzije
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prlijepe lantane a hortenzije
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Otok jel ono bijela hortenzija?! Ako je kad ja mogu dobiti jednu reznicu??? Ja dugo ganjam bijelu!!!
Vrt je zakon! Uopće nije mali (netko jegore spomenuo), predivan je!
|
|
![]() |
|
Mačak, je to je bijela hortenzija. Da si bliže dobila bi jednu veliku skupa sa loncem., jer ja uživam razmnažati biljke, pa onda nemam kud s njima.
Hortenzija se reznicama može razmnožiti ljeti (poluzrele reznice) ili u jesen nakon otpadanja lišća zrelim, drvenastim reznicama.
Meni je uvijek bolje uspijevalo razmnožavanje u jesen (stavi se više reznica zajedno u mješavinu zemlje i pijeska, do proljeća one puste korjene, pa ih se onda rasadi - uspije skoro 100%), a mislim da i manje pate prilikom slanja.
Eto, sad ti odluči, pa se javi
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hortenzije su baš lijepe,bujne.Moje su još u teglama dok im ne složim gredicu ispod oraha jer nemam sjene osim na balkonu
|
|
![]() |
|
Moje su hortenzije posađene ispod velike paulownie, pa imaju hladovinu, izgleda da im baš paše
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
kolika je i kako lijepa hortenzija
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kakosu ti dobre hortenzije, to je zato što imaju hlada, moja svaki dan krepa po suncu, a onda navečer oživi, morat ću je preseliti, stvarno impozantno djeluju kod tebe.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sad vidim da nisam vec dugo bila u tvom vrtu .
Nema se vremena , toliko divnih vrtova
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hortenzije su predivne, bijela posebno.. Kada ih i kako razmnožavaš?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida, razmnožavanje hortenzija najbolje uspijeva u jesen, kad otpadne lišće. Uzme se više drvenastih reznica, 10-15 cm dužine, posadi ih se više zajedno u istu posudu, u mješavinu zemlje i pjijeska (više pijeska nego zemlje). Do proljeća one potjeraju korijenje i tada ih se sadi u pojedinačne posude. Može i u ljeti, zelenim reznicama, ali uspijeh nije takav kao kod jesenske sadnje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hortenzije bas deluju mocno
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |