Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 53> |
Korisnik | |
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo,i trava i cvijeće i voće...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....moram priznati da Tvoj vrt izgleda kao da imaš 3000 m2....i mislim da govorim u ime svih posjetitelja. Uvijek nas iznenadiš bezprijekornošću.
Oprosti što sam se tako našalio..... |
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio vrta Gljive, koje su izrasle nakon svakodnevnih kisa. Trajnica Dio vrta Fuksija Dalije Trajnice Muskatli od pelcera, unisteni od leda. Razlicak Ladolez Dragi moji hvala vam svima na posjeti. Hvala; OTOK, Baka, Bromelija, Athena, Lilly, Smrcko, Bergenia, Hana, Domingo i Stefice. Draga Baka, pitas me da li ima jos u kucici ,ima jos dosta delicija, nema u kucici, ali ima na skrovitom mjestu. Inace, opet ce biti puna kucica, ali na zimu. Domingo, jedna mala ispravka, ja sam u Norveskoj, ne u Svedskoj. Hana, slikat cu posebno vrtni hibi i egzote, preko vikenda, buduci da ima jako puno toga. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista, koliko vremena ti provedeš u vrtu, mislim radeći?
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro, fuksija!
Kako sam još uvijek na godišnjem, pa imam malo više vremena sjediti pred kompom, sinoć sam odlučila posjetiti tvoj vrt u Norveškoj. Krenula sam odostraga, od poslijednje stranice!!! Ostala sam toliko frapirana tvojim vrtom da sam jutros ponovo u tvom vrtu, već gotovo sat vremena, ali ovaj puta od početka, od 1. stranice. Prvo, razbijene su sve moje predrasude po kojima je Norveška zemlja borova i lišajeva, jer ništa drugo ne može uspjevati zbog surove klime. Drugo, zaprepastio me broj vrsta koje u tvom vrtu rastu: koliko različitog drveća, grmlja, trajnica i ljetnica.... Kao treće i najvažnije, svaki pedalj vašeg vrta odiše nevjerojatnom maljivošću, ljubavlju prema biljkama i maštovitim kombiniranjem. Kao i mnogima, bio mi je veliki užitak šetati tvojim vrtom ovako virtualno, a sigurna sam da je vaš užitak življenja u takvom vrtu još i veći. |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno...sve sređeno ,uređeno ,procvjetano...
Crna kala izgleda savršeno ,a tek ljiljani,pušnica,fuksija ,drveće...
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je prekrasan! I osvježavajući (za promjenu )
Svaki put se oduševim kad prošetam tvojim vrtom.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ona plava trajnica je scabiosa ak se ne varam....možeš mi reći koliki joj je promjer cvijeta?
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško je Fuksija u jednoj rečenici izraziti svoje mišljenje o tvom vrtu, cvijeću, jer je zaista sve
|
|
život je more
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Garaza, kajak za pecanje i karanfili turski ispod, koji vec prolaze. Dio vrta Cvijet tikvica, koje ne vjerujem da ce stici. Cvijet tikvica ukrasnih. Kucica u cvijecu Muskatli, ovdje se moze vidjeti posljedica svakodnevnih kisa, zemlja je sva pozelenila od vlage. Kucica u cvijecu Bambus Dio vrta Caragana je dobila novu jesensku frizuru. Dio vrta, orezani su neki grmovi i drveca. Jasmin i weigela, takodjer orezani, jer jesen je vec tu. Hvala mnogo Athena, Perla, Zeljka23, Kamilica, Hana i Lantana na posjeti i lijepim komentarima. Hana onaj cvijet ima promjer otprilike 5 cm. Athena, pitas me koliko vremena provodim u vrt; svaki dan sam u vrtu i napravim ponesto, pa onda nikada nema puno posla, kada se to rasporedi svakodnevno. Perla, bas mi je drago da si razbila svoje predrasude o Norveskoj. Ija sam mislila kao i ti dok se nisam uvjerila i sama u to. Svima veliki pozdrav iz kisne Norveske. Jucer navecer je opet bilo nevrijeme, ponovo led. Ja se stalno borim sa vremenskim nepogodama. Ova godina je posebno losa. Nadam se da ce nagodinu biti bolje i vise sunca. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to je vrt za uživanje i opuštanje!
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio vrta i pogled na kuce iz susjedstva. Dio vrta Jos jedan pogled na okolinu. Viseci muskatli, koji se zove fuksija muskatli. Athena, hvala mnogo na posjeti. Da nije bilo tolikih kisa i leda, vrt bi izgledao puno ljepse. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponestaje mi riječi hvale...
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam zeno odusevljena tvojim vrtom.... odusevilo me sve...dalije,kana fantasticno....koliko dugo ti je trebalo da sredis takav vrt?
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Roza brugmansija, ne izgleda bas sjejno, jer ih je led 3 puta do sada unistio. Brugmansija. Kala, lijepo osvjezena kisom. Kala Syriacus, vrtni hibiscus, ovo je oziljena reznica od prosle godine. Syriacus Hvala mnogo Zeljka23 i Maslacak7 na posjeti i lijepim rijecima. Maslacak7, kupili smo kucu prije 7 godina i svake godine kupimo ponesta. Mada smo prve godine kupili vecinu stabala i ukrasnih grmova. Svima puno Evo, Hana, pocela sam malo sa egzotama, a sutra cu ih slikati sve, ako ne bude kise. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Fuksija.Svaka ti čast na ovoj oazi.
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledalasam vrtove, i bas kad sam listala tvoj dosao mi dragi i kaze napravi i ti nama takav vrt....moram malo prelistati sve ponovo da imam nazive,posto sam totalni laik....al imas stvarno krasan vrt...
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na tvom se cvijeću uopče ne primjeti loše vrijeme koje ga "pogađa" jer je PREDIVNO.
Stvarno,svaka čast,možeš biti ponosna na ovakvu okučnicu i cvijeće,a ova tvoja zelena trava mi oduzima dah. Milina. Da li ju često kosiš i sa kakvom kosilicom ? Predivna je |
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo danas, blagdan Velike Gospe, kod nas još uvijek jako vruće, a ja šečem tvojim vrtom.Baš je interesantno, kako je netko napisao, nemoguće je (nama) odrediti godišnje doba, jer već opada lišće a cvate cvijeće koje kod nas ocvalo u proljeće.... dozrele su višnje, a šljive još zelene a vi već orezujete grmove i drveće , priprema za zimu.
Iako sve barem mjesec dana kasnije dolazi nego kod nas, sve cvijeće ti je lijepo procvalo i mislim da za kratki period daje maksimum svoje raskoši i ljepote.
A tek trava Z zelena.... da ja tako poslikam dio dvorišta vidjela bi u travnjaku puno otoka sparušene trave.....
U kamenjaru se vidi zemlja, čini mi se da je jako pjeskovita.... jel svugdje takva zemlja?
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |