mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 100> |
Korisnik | |
jurica =)
Nedavno posijan Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim tvoje radove Marek!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoja bilježnica me tira da odem u dućan po boje u sprejevima ,pa onda za marendu umjesto sendviča ja lipo boju,nema veze sendvići i onako nisu zdravi a možda malo i smršavim,to se zove ugodno s korisnim.
Dakle da rezimiramo ovo ne kupite boju!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare mare lipa mare cvitu moj......
I ja to radim mami za ročkas...... Tvioja knjigica je baš prekrasna.... |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage jurica,file i dorina
Ovih dana ću staviti na temu "ukrašavanje čipkom" nekoliko sličica,u fazama kako se radi ovakav rokovnik.....a sad kidam nalijevo u MUP,pa nadesno na tehnički
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna bilježnica...novo i originalno....
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare neumorna si. Fantastično.
Je li svaki put moraš novu zavjesu koristiti ili se može za još neki put? Nemoj da ostaneš bez zavjesa Mare. |
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božica,valisa,rosa,smrcko hvala,hvala.Ovako preurediti nešto stvarno nije komplicirano,treba samo malo volje,komad zavjese ili čipke i auto lak.
Smrcko ovisi,nekad mogu ponovo koristiti kao na ovom rokovniku a nekad ne mogu.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjajni radovi sa čipkom! Sviđaju mi se ovi "negativ" efekti! Ajde, ajde...strpljivo iščekujemo tutorial! Tko bi plaćao radionice kad imamo jedni druge na forumu!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo si ovo napravila!! Sreća da nemam zavjese s uzorkom, sad bi bile kraće za pola metra!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, ja ti nisam od salveta i ništa ne znam raditi, ali sam po preporuci, pregledala tvoju galeriju.
Zaista prekrasni radovi, čestitam
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma gle ti njih sve su prosle na nekakve cipkice predivna je
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mare..nije me bilo nekolicinu dana ovdje , a ti mila napravila takva remek djela...Priča o škrinjici...najbolji triler koji sm u zadnje vrijeme vidjela. na početku kad sam je vidjela onako jadnu , ofucanu...moram priznati da sam se i ja zabrinula, ali svaka ti čast kako si u njoj vidjela sav potencijal...predivna je ...stvarno predivna ta tvoja škirnjica. Još kad kažeš da si 2k radila prvi put...mila ti mora da si se rodila s majstorskom krvi...koja izvire iz tebe. Predivno.
Rokovnik sa čipkom smo potvrđuje moju misao....
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna ne bi smetalo( da imaš čipkaste zavjese) sad preko zime skratiti ih iznad radijatora
Rosa2 imaš pravo baš smo se učipkale nas dvije,ali tvoje je ručni rad i puno vrednije i puno više truda je uloženo u tvoje čipke
Retriver Sara moram se zahvaliti na posjeti,nas ovdje na salvetama uvijek jako vesele posjete naših cvjećarica.O tome tko me je "otkucao" i po čijoj si preporuci došla ćemo uživo.Nadam se uskoro.Kad malo bolje razmislim mi smo dobra kombinacija,ti pečeš kolače a ja nosim salvete.Svi siti i ruke čiste
Lula draga pa ja sam već bila ozbiljno zabrinuta da te nije nekakva zločesta svinja dohvatila.Hvala za sve lijepe riječi za moju škrinjicu.Radila sam ju s puno gušta.A za krv ne znam jel majstorska ali garantirano je crvena
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bilježnica je predivnaaaaaaaaaaa
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Iris
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao stvorena za današnji dan,škrinjica "Dobro jutro đezeri" Na žalost ne mogu poslikati (mah,mah Anđelka) efekt koji sam dobila na drvenom dijelu.Mokrom spužvicom i smeđom i zlatnom akrilnom sam dobila izgled zlatno bajcanog drveta na donjem dijelu škrinjice i u unutrašnjosti
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare, pratim te u stopu...
Škrinjica je preslatka, naročito mi se sviđa poklopac /gornji dio/ iznutra.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |