Echeveria |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 52> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili mi je promakla ili je nisi stavljala tu ili u tvoju temu!
predivna je, ja mislila da one ne mogu imati ovako stapku! koji bi to bio lijepi "stup" da onako napravi, kao moja, nove rozete. i ova nova je baš zanimljiva, lijepa je. jesi li mi ti poslala ovu koju imam, mislila sam da je od OTOK. sad više nisam sigurna. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad ću ja uzeti šibu i natjerati je da pušta mlade kao tvoja,nisam ti ja poslala,bar tako mislim.
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija..meni bi isto bilo žao razrijediti ju, no milim da ovako neće moći napraviti sve rozete, ako ju ostavit, pretpostavljam, ne znam nego samo pretpostavljam da će ona sama odbaciti dio onih koje će se slabije razviti i ostaviti one najjače, no sigurnop je jedno - a to je da će svakako biti vrlo interesantna forma.
mali kaktus...tvoja me podsjeća na palmu u nekom mini izdanju - znaš ono dve palme na otoku sreće - he, he, to mi je bila asocijacija, krasne su ti |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko je tvoja stara? što je više gledam (tvoju) sve mi se više sviđa, predivna je i ovako na stapki!
volila bi da se jave Pinus ili OTOK nekim savjetom. (možda i piše u temi!!!) |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon, vjerovatno hoće, odbaciti neke!
i mene ova od malog kaktusa asocira na palmu, to sam mislila a nisam bila napisala! |
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Palma na pustom otoku,ups,na otoku sreće
Koliko se stara,hmm,pa mislim da ima blizu tri godine,znači mlade su,ne stare. |
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus ova nova je e. setosa, a ova što liči na palmicu mi liči na e. ruby
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,hvala,ja sam mislila da su obje setose.A Antonijina?
|
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda i jesu mali kaktus obje setose, mala je sigurno, a za palmicu samo nagađam, no ne znam da bih mogla tvrditi.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija i mali kaktus,imate stvarno predivne primjerke.mali kaktus ova tvoja je nešto najljepše što sam vidjela.I moja je isto takva,samo joj je stabalce kraće i i nema izdanke sa strane.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus,Antonija,vašim se ja samo mogu diviti,
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna echeveria,Pinus!Sigurno je stara kad tako izvire van?
Super Aralija |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna fotka
|
|
belica,zagreb
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi glikice, e. purpusorum, ne voli baš biti na jakom suncu... kao ostale pripadnice iste vrste
svjetlo mjesto, ali ne direktno sunce joj više odgovara |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tenk ju Natalija !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i jedne nove kod mene, ove sam godine nažalost imala podosta gubitaka među echeveriama, ali nema veze.
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |