Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 37> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar, ruže ma da ne nabrajam da nešto ne ispustim, užitak je svratiti i kako bi mi dalmoši rekli da "pariti oči" jer stvarno je aj za oči
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je lijepo , ali kamenjar ....... on je neodoljiv !
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smailiću, kamenjar ti je za poželjeti, lijep i skladan. Bilo mi je užitak prošetati tvojim vrtom
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, slažem se s Buckom i meni je kamenjar zapeo za oko. Sedum je zaista impresivan svojom bojom i ljepotom. Nikako da prošetam ( autom ) po kamenje pa kad vidim kako si ti svoj otočić lijepo orubila, baš mi je gušt otići u "berbu".
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo ti i ja došetala i zadivljena sam ovom slikom! Prekrasan kamenjar
|
|
Rijeka
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan kamenjar...svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe sve tako skladno i uredno!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruze i sedumi u kamenjaru su mnogo lepi ali sam kamenjar je fantastican....
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti mahnem ! Nisam te zaboravila!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me,posle dužeg vremena opet šetam tvojim vrtom i uzdišem pod belom ružom stablašicom a kamenjara se ne mogu nagledati popunio se,rascvetao i privlači pogled kao magnet,svaka čast!
|
|
The impossible is often the untried.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje cure MiraK, sunceeee, noho, nisa, dijana 7566, Leona31, Floramye, Betty Boop drage posjetiteljice moga vrta, sve vas lijepo pozdravljam i žao mi je što sam ove godine malo zapostavila svoj vrt, nije da se ništa ne događa u njemu, jednostavno ne stignem slikati kada moja mala unučica malo poraste i prohoda, dogodine bit ću aktivnija na cvjetnoj temi. Svima koji šetate kod mene šaljem .
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pozdrav draga Smail, konačno sam uhvatila malo vremena i prelistala stranice tvoje cvjetne razbibrige...sjećam se tvojih cvjetnih početaka po dolasku na forum, tvojih ideja i zamisli i gledam sada kako se to kod tebe sve lijepo, polako, uredno i u miru ostvaruje...zaaosta me veseli vidjeti kako ti je vrt lijepo napredovao, a naročite pohvale idu za tvoj kamenjar
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar je super!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet malo prošetala i uživala..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je tvoj kamenjar savrsen
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo draga I mene kod tebe, pogledala sam sve slike I ostala odusevljena - savrsen kamenjar I prepredivne ruze, ma sve je extra
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne ruže i kamenjar
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakav kamenjar
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |