Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Želim vam lijep kraj današnjeg vrelog ljetnog dana uz ovu sličicu sa mog vrta ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Još malo mojih hortenzija ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ciklama ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj povrtnjak ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt za svaku pohvalu, a povrtnjak se tako krasno uklopio u cjelinu da je i on ukras vrta.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vrt je tako skladan, a boje hortenzija su me posebno oduševile. ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve ti je jako lijepo i brižno njegovano.Pogotovo hortenzije ,lavanda,kamenjar i onaj oleander što ti je vani prezimio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok, evo još jedna, za tebe, na kojoj se bolje vidi gdje je povrtnjak ![]() Svima ostalima ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Sve pohvale za tvoj vrt. Ova zadnja slika posebno mi se svidjela.Tako ti je uredno a borovi su moja tiha patnja
.Koliko dugo treba onoj ukrasnoj travi red Baron da onolika naraste. Moja je jako mala i jako sporo raste. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ne znam šta je ljepše cvijetnjak ili povrtnjak! pošto više volim cvijeće, moj glas ide za cvijetnjak!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Josipa, mislim da sam je posadila prošle godine. Kad se dobro ukorijenila onda se počela širiti. U proljeće mi se činilo da sporo raste, a onda je samo odjednom narasla tako lijepa i velika. |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova zadnja slika dokazuje ono što sam već rekla - povrtnjak se savršeno uklopio u cjelinu.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kod tebe je uvijek prekrasno prošetati
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala se i ja tvojim divnim vrtom i urednim povrtnjakom
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Navratila sam više puta, napokon da se i javim
![]() Prošetati ovim vrtom je tako smirujuće, a cvijeće, grmlje i drveće su tako lijepo usklađeni kao u malo kojem vrtu. Jako mi se sviđa kutak sa hostama, ukrasnom travom, graničicom; erike na početku, lavanda, ma sve... Same žardinjere zahtijevale bi svu pažnju jednog običnog vrtlara, a gdje još kamenjar, povrtnjak i sve ostalo ![]() Čini mi se po boji cvijeta, lavande kao da nisu obične domaće? |
|
![]() |
|
Maestral, dobrodošla! Kad čitam toliko pohvala sva se ![]() Antonija, Otok, moon, mali kaktus, maestral ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
sve me odusevljava kode tebe cvijetnjak + povrtnjak =
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |