gerberi1 - decoupage galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Korisnik | |
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bas si bila jako vrijedna:)
Sve je lijepi ali tanjuri su me oborili s nogu........bozanstveni su!!!!! ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
hvala jany...cmok...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sve je lijepo, ne mogu se odlučiti što mi je ljepše, možda tanjri? I danas mi je propao pokušaj da kupim ovu salvetu sa ružicom
![]() |
|
![]() |
|
ccccc....imas je kod Anite Augustovcic Rupnik za kupit....nemoj biti tuzna i mene ces rasplakati....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
kao što sam bila i prije rekla sve se svršeno
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Diiiivota jedna!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gabi vlatka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Bravo Gerberiću, prava si umjetnica. Pratim od početka tvoje radove i ne mogu vjerovati koliko si se usavršila.Nadam se da ima i za mene nade. Ja sam tek počela.Za sada ljepim, perem, ponovo ljepim i tako stalno. Usjela sam napraviti nekoliko staklenih tanjura, makar nisam previše zadovoljna. Kad prelazim bojom preko salvete, boja mi prođe preko salvete na pravu stranu, pa se vide točkice od boje na pravoj strani tanjura. Ne znam da li si me skužila? Ako znaš o čemu pričam,molim te reci mi što radim krivo?
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje....gabi vlatka,nisam te bas skzila sto se tice boje .napisala si da prelazis sa bojom preko salvete...ja to neradim...salvetu lijepim sa lakljepilom i to je to...jedino ako prelazim rubove,napravim boju kakva je pogloga salvete da mi se ne primjeti..boja ti ide ispod salvete i kad se posusi onda salvetu lijepis gore...samo lakiras preko salvete...pokusaj tako,ako sam te dobro skuzila....
|
|
|
|
![]() |
|
gabi vlatka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Izgleda da ti ipak nisam dobro objasnila. Radi se o prozirnom staklenom tanjuru(kad se salveta ljepi na obrnutoj strani tanjura). Prvo zaljepim salvetu i kad se osuši premazujem sa akrilnom bojom i onda mi ta boja
probije na salvetu ali s prave strane. Da li sam sad bila jasnija? Ne znam da li se to još nekome događa ili ja nešto krivo radim. |
|
![]() |
|
a,sto nisi odmah rekla...desilo se i meni..nesmije ti boja biti rijetka ni razrijedjena,mora biti gusca i tapkas spuzvicom preko nje...na nekim mjestima i meni se pokaze koja tockica boje,ali to je normalno,mislim da se tu salveta bila namazana sa vise ljepila...pokusaj staviti ljepilo,pa na njega salvetu ali nemoj mazati ponovo ljepilo preko nje,nego samo uzmi kist i na suho ljepi salvetu,ravnaj je...poslije toga kad se osusi pokusaj sa bojom...nekad uspije i tako...
|
|
|
|
![]() |
|
Puno ti hvala na savjetu, probat ću, ako uspije javim
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
gerber sve što si napravila prekrasno je..ne znam što bi izdvojila..
kutijicie su baš slatke... a tanjuri i cijeli komplet prekrasan.....elegantan. ![]() htjela sam odgovoriti vlatki da se to i meni događalo..dok nisam preko salvete salvete stavila jedan sloj ljepila za salvete...onda to ljepilo zatvori pore..rupice...i boja više ne prelazi preko salvete. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
evo super,mozda joj tako uspije,ali sve zavisi sko joj je boja rijetka moglo bi opet proci...neznam ni kakvu boju koristi,ja koristim akrilnu DISPERVAN i sve ok s njom....hvala ti tea luna na komplimentu...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |