OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 341342343344345 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema me par dana kod tebe, kad tamo prava biblija cvijeća.........
- houtunia mi se jako sviđa pa pitam da li bi to moglo prezimiti kod mene kad zna biti i -10.
- svilenicu sam si i ja nabavila ove f+godine u decori i nekako hiri, niš ne bude ove godine od nje, a tvoja već cvjeta! Bravo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
aloe su krasne- koliko imaju godina??? nakon koliko se vremena kod aloa počinje pojavljivati cvijet?
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
opet sve lijepo
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Asclepias imam u narandzasto-zutoj kombinaciji http://i594.photobucket.com/albums/tt24/milenam/DSCN00200.jpg pa bismo mogle da razmenimo semenke |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Već sam se htjela diviti begonijama a onda ugledala niz slika ispod!
Otok, imaš zbilja ruku za biljke. Sve cvjeta predivno!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kad sam ugledala sliku,aloe pomislih , vau koliko ima tritoma ,E baš ti je krasan prizor na toj slici
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opet nešto novo, lijepo i egzotično...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Asclepias je stvarno lijep i rijetko se kod nas viđa. Bio mi je već na spisku za nabavku i ni sama ne znam više zašto sam ga poslije maknula
![]() Tako je to kad sto puta prepravljam spiskove.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pljuskavica nije penjačica, to je biljka visine oko 30 cm, pokrivač tla, množi se mladicama koje izbijaju iz korijena, imam je od prošle jeseni i sad prvi put vidim cvijet
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasno..begonije su divne..a ova žuta pljuskavica jel to možda penjačica? vidla sam je u rasadniku vrlo visoku..i ova svilenica je jako zanimljiva..a da o trešnjama ne govorim mljac,mljac..baš ti zavidim..ja ih tu moram kupiti po 33-35 kn/kg baš ko da sam na Susku
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš je lijepo žuto cvijeće, obožavam tu boju
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod mene opet sve nešto žuto narančasto
Procvjetao još jedan hibiskus
![]() Ovako cvjeta pljuskavica (hypericum calycinum)
![]() Ovo je nešto novo kod mene (moram priznati da nisam primjetila ni u vašim vrtovima) - svilenica (asclepias tuberosa)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Aloice imaju simpatičan cvijet. Netko ih je slikao izbliza, ja mislila snopovi banana
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
aloe su super,a ispada dašto više mazimo cvijeće,ono slabije raste i obratno..muku sam mučila sa cobeom da proklija i onda ju previše kiše utamanilo,ali stavila sam neke sjemenke u zemlju pa će mo vidjeti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Otoče sve je kao i obično prekrasno,ali ona žuta boja mi je prekrasna,moja crvena nešto kilavi,nije niti blizu tako lijepa kao tvoja!!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo je slika za našu Niho, davno sam poadila ove aloe u jednu gromaču iznad moga vrta, nitko se o njima ne brine a one rastu i cvjetaju ko lude.
One koje su u vrtu nikada nisu tako bujne i lijepe
![]() |
|
![]() |
|
A ja nekako mislim da je čudo u ruci koja je otkinula grančice i dobroj duši koja ih je poslala.
A i cleome lijepo rastu, suncokreti su malo stali, ali su živi, one japanske krizanteme (jesam li dobro zapamtila) mislila sam da neće biti ništa od njih, ali sad su lijepo prolistale.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma ti si Otok čudo prirode, od one jadne grančice već ti cvjeta lonciera, a cobaea ti je dva puta veća od moje, iako sam ja moju puno prije posijala, ali dobro da je uopće i iznikla. Ti bi trebala otvoriti rasadnik, jer tebi to stvarno ide.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo ovako kod mene rastu Lantanine biljčice
cobaea (vilac)
![]() lonicera je procvala (mislila sam da neće ove godine)
![]() budleja lijepo raste
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 341342343344345 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |