OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 342343344345346 374> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se nekako čini da je sva ljepota sa mog otoka otišla na tvoj
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hej Belina, nije ljepota pobjegla s tvog otoka na moj, nego su svi naši otoci lijepi, a i otočki vrtovi ukoliko se u njih uloži dosta truda, kao i ti u tvoj.
Kod mene je kiša omela radove (baš mi je žao, jer smo se kolektivno ulovili ukoštac sa mojim brdom i kamenjam). Slika će biti kad nas obasja sunce, do tada samo ovo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo! i ovo "samo" oduševljava! koja je ovo zadnja biljkica, prelijepa mi je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
zadnja slikica je saxsifraga zar ne- one su mi posebno slatke. Moja vrbica je već ocvala, a kiša nam remeti svima planove i iako biljke u njoj uživaju- usudila bi se reći da mi ljudi baš i ne.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Otok ti si puna akcije.
![]() Jedva čekam slike novog kamenjara.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo si se omačuhicala, opočnicala, ozumbulicala, otratinčicala..., novi kamenjar sve za 10!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa neznam pored toliko ljepote u tvom vrtu šta da izdvojim,sve je tako bujno,rascvjetano,naravno i ja jedva čekam nove slikice radova
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dok čekamo nove sličice, prošetala sam stranicama gdje si nas nadijelila slikicom mladica cikasa na stolici, sa početka tvoje teme !! Naime, u siječnju sam donijela mladicu cikasice, veličine debla kao naranća, bez korjenja jer je odlomljena sa debla, dva lista su se osušila, odrezala sam ih i sada . . . . čekam već 3 mjeseca, stalno zurim u tu teglu ali ništa se ne dešava gore po pitanju mladih listova ..... ali, kako me zanimalo da li se što dešava u podzemlju, ponekad dignem iz zemlje cijelu "naranču" i vidim ....zadebljanja iz kojeg će krenuti korjenčići !!!
Pa mi sada nije čudno kaj joj toliko treba da krene, pa milijunima godina nije se mijenjala, nije trebala, možda u svom polaganom rastu čući sijela tajna njezinog opstanka a sada mi je i jasnija njezina paprena cijena za veće primjerke !! Kak sam bistra !! Kao da ću ja trajati milionima godina !!! Otok, da li su i tvoje bile tako spore !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cikasicu treba posaditi i onda se dugo ništa ne dešava. Treba je jednostavno pustiti na miru. Bitno je da pusti korjenje. A listova će možda biti, a možda prve godine i neće. Treba malo strpljenja.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Blijedožuti su me cvjetići baš razveselili... Mala sunčeka u prohladnom danu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I meni kisa remeti planove,ali nadam se da nece jos dugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Šetam tvojim vrtom,očima upijam svaki njegov kutak,i veselim se svakoj tvojoj novoj biljčici
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svaki put sa posebnim zadovoljstvom prošetam tvojim vrtom i svaki put ostanem zadivljena ljepotom viđenog!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Evo mašem vam sa svog brda koje polako pretvaram u dio vrta. Taj dio zovem kamenjar, iako je zapravo najveći dio mog vrta puno kamenja i malo zemlje.
Od zadnjih sličica kamenjar je narastao. Nikada ovdje nije raslo ništa drugo osim travurine, sve je bilo onako kako se vidi na gornjem dijelu ove slike. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo će biti jako lijepo.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Otok, bogme lijepa hrpa kamenja, super si ti to sposlozila, i popunila kaktusima i cvjeticima.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
I sad još malo slika stanovnika kamenjara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj - da nije bilo kiše i ovaj dio bi bio uređen i zasađen. Za sada je samo počupana trava, a stigla sam do kraja, do staze. ![]() Znam da sam pretjerala sa slikama, ali na ovom mjestu prvi put nešto sadim. S obzirom da je tu, kako sam već napisala, kosina, jako malo zemlje, dio pod borom, izloženo buri - ovo je eksperiment, pa ću pratiti kako će se biljke ponašati. Vjerujem da neće biti ni jako bujno, ni rascvjetano, ali biti će ljepše nego do sada. Sve što je tu posađeno imala sam u svom vrtu, sama razmnožila od svojih biljaka, tako da je bilo puno rada, ali malo troška. |
|
Lošinj
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno si oplemenila novi prostor!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je gledati kako proširuješ svoj vrt,već sam htjela pitati da li si kaktuse posadila direktno u zemlju,a sad sam vidjela da su u teglicama.Bit će lijepi kamenjar kad se malo razraste.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 342343344345346 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |