Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 347348349350351 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na njihovom mjestu od srama bi se ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
curke ne tracajte komsije
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Heeej, Pustolovka!? Kako zdravlje? Da li je bilo ovako:
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Rose,isla na ultrazvuk i posto je stanje isto manje vise,potrebna operacija.trebam se naruciti valja preci preko te odluke.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo me opet..moram vas malo cimati..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Joj monstera past ces na guzu kad cujes cijenu, vec sam se ja raspitala
![]() |
|
![]() |
|
Koja je cijena, molim te reci mi.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Ja danas bila u shopingu
![]() Medu svim sjemenjem sam se raspametila i kupila i sta treba i sta ne ![]() Vrtni centar Kalia-sad se zove Flora ima akciju na sjeme do isteka zaliha...Sjeme je Sjemenarne Ljubljana-3,5kn, osim egzoticnih vrsta koje su po 5kn... Isto tako ima tulipana po 5,5kn... Kad to rasprodaju kaze zena da ce dobiti talijansko sjeme, ovo od Ljubljane je sigurno kvalitetnije ali izgleda da je ta sjemenarna propala.. Sjeme nije staro i ispravno je, pa eto ko je u blizini neka navrati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako se dobro sjecam odgovora u mailu, a 99% sam sigurna... ta firma ima weel hoe s nastavcima i tu sijacicu.. Weel hoe je oko 1300kn, a sijacica mislim 1900kn...nemoj me drzzati za rijec.. Uglavnom puno, ja sam se lijepo zahvalila al to je meni preskupo ![]() |
|
![]() |
|
Ajooooojjj........ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..pozdrafček moje dame...vidim ja da sjemenska groznica uzela maha...i samoj mi je tako..lijepih stvarčica se nabavilo vidim...ja sam toliko nestrpljiva da sam preko ruku 100 puta premetala paketiće i odvajam, dodajem..i sad na kraju kad trebam donijeti konačnu odluku o izboru što sijati...ja zapela..puno dobrih stvari sam nabavila a malkice mi premali vrtek spram mojih ogromnih želja...uh..Tantalove su to muke..:)
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Hehe,slatke muke :-)
I moja svekrva zanijemila kad sam donijela punu vrecicu sjemenja :-) I na kraju kaze a gdje ces ti to sve staviti ?? Hehehe |
|
![]() |
|
Tek da znaš samo kakve su onda moje muke...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Curke, vidim da ste vrijedne i da ste "počistile" većinu sjemenki s polica
![]() ![]() Nažalost, spadam u one s malim vrtom, tako da je kod mene samo kombinacija više vrsta rajčice (10 i ne znam kako ću ih i gdje smjestiti?!), gredičica jagoda, jedan-dva patišona i krastavci.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I ovo je super stvarčica !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Slažem se, no u mom slućaju ne trebam ni običnu, a kamoli super motiku
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sviđa mi se ta motika,ali pogledajte malo,on kopa već okopano tlo,rahlo.samo premeće zemlju.baš bi ga voljela vidjeti kad se zatravi pa ne možeš ni motikom.
po tome trebalo bi svakih par dana malo proći s tom motikom.to štima,ali treba imati vremena za to,a neznam ni koliko je to dobro kad je suša.stalno čačkanje po zemlji ju samo još više isušuje. ja sam za dobru staru motiku i eventualno onaj ''bicikl''za između redova
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Imala sam slicnu motivicu kao na video sa zubcima,i ro je nula bodova nista od toga,to bi kao sto ti kazes zemlja trebala biti rahla i okopana a onda mi to i ne treba...polazem nade u well hoe pa cemo vidjeti...
Inace meni je cesnjak sav u travi pa samo cekam da se osusi da ga ocistim :-) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 347348349350351 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |