Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 10:51
Makeover prestrašnog ogledala sa zadanom salvetom.Kad sam iščupala bijele cvjetove od hladnog porcelana ,štras i kontur ostale su rupe.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 08:35
 Prekrasna komoda! smile71 Mmmmmmm....baš po mom ukusu!
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 22:56
nemam šta dodat samosmile227
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 14:49
Hvala na komplimentima,a B-b hvala na katalogu.Već vidim da kad nešto tražim neću naći.Moram baš ići tamo.Uzela sam neke mjere.Mogla bi biti dobra ova smeđa s poklopcem snižena.Tvoja bijela komoda je ko bonbon.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 06:52
Makeover ti je .
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 19:41
Sviđa mi se makeover.Thumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 18:02
Dobar makeover, no, kako vidim to nije iverica već pravo drvo. I sada imaš jedan prekrasan i trajan komad namještaja.
Na vrh
Božica-baka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 15:09
http://www.jysk.com/hr/750/324/3833309/a/catalog
ja sam si kupila ovakvu komodu, doduše bila je na sniženju tada, za predsoblje, iznad mi je veliko bijelo shabby ogledalo, jako lijepo izgleda...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 15:07
http://www.jysk.com/hr/750/232/ag/catalog/
evo ovdje ima veliki izbor...naravno..u yisku...
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 14:41
Bravo Kiki smile120
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:25
Ja bi najrađe nižu košaru s poklopcem da može služiti i kao polica.Da,u Yisku je neko sniženje.Jedino što nemam vremena.Možda sutra.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:21
Ja sam prošli puta zaboravila komentirati košaru, ali i polica će biti ok!
Kada si spomenula košaru odmah mi je na pamet pao Yisk, tamo bi mogla možda naći nešto odgovarajuće a ne preskupo. A i kod Mime sam vidjela lani neke zgodne košarice raznih veličina.....
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:17
Hvala vam cure.Čak sam mislila ako ne nađem odgovarajuću košaru da stavim jednu policu. 
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:47
prekrasan stolićsmile55
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:00
Genijalna transformacija!
Što sve vrijedne ručice mogu napraviti - bravo KikiClap, a da ne spominjem da je spašena draga uspomena......
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 10:42

makeover za 10+    Clap

kao što reče sarita:
manje je više...

a bijela košara
bit će pun pogodak... Thumbs%20Up

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 10:23
Sarita,bojala sam se da je previše.
B-b,biće koristan kad dođe košara po mjeri (nastojaću da bude bijela).
Najdraže mi je da više ne lomim nokte na improviziranoj ručkici.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica-baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 10:08
prekrasan i, prije svega, koristan dio namještajasmile55
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:56
svaka cast majstorice...manje je vise
smile120

um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:23
Moj najdraži hobi.Totalni mejkover.PRIJE I POSLIJE
Ovo je ormarić koji je napravio od iverice moj otac koji nije imao nikakvog smisla za estetiku.Prošao je čak poplavu u stanu i par selidbi.Prvom prilikom u rupu će doći jedna lijepa košara sa poklopcem za spremanje stvari.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.