Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 83> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo Medo mene napokon do tvog vrta, vidim da je i kod tebe vruće, nadam se da si ozdavio jer to je jedino bitno, sve drugo polako. Na tvojoj temi uvijek nešto zanimljivo, roda me oduševila, lopoč je prekrasan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Lantana, drago mi je vidjeti da si me malo posjetila. Hvala za lijepe riječi, a u mom vrteku je i dalje živo, bez obzira na vrućine. rode redovno dolaze, neke nove ptice dolaze se kupati na jezero, stalno nekaj novoga. veselim se sjemenju mirte unaprijed i nadam se da će uspjeti i kod mene, hvala ti. kaj se tdravlja tiče, bu bolje uskoro, nadam se. od ponedjeljka na terapije pa bu sve na svoje mjesto... hvala na pozdravima i lijepim željama
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
medek pa ti si pak bio bolestan
![]() ![]() čuj, vrtek ti je baš hercik, lan pogotovo, a odlično si i tržio...fino je kad tak ponize cijene da mi možemo guštati ![]() čuvaj leđa i beš sa sunca ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
joj Konte ja sam ziher da je gore bar za 2-3 stupnja menjše neg tu pri nam f peklu... fvala na savjetu, a ja se čuvam kolko got mrem, na sunce idem samo ak moram. lepo se imajte i ne kopaj puno
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Medo prvo ti zelim brz oporavak,a drugo imam osjecaj da ces se setati zajedno sa Djurdjom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Medo tvoj vrt je sve ljepši i ljepši,brzo ćeš ozdravit i uživat u vrtu
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje na lijepim željama i posjeti
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Medo drži se ti brloga, a cvijeću pošalji kišu, ovakvu
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje polje lana je fenomenalno
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
oval lopoč je prekrasan |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
uz slike tvoga lopoča lakše ću dočekati da moj nadam se crveni procvijeta
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidim da u jezercima svi imate lopoč. Nemam pojma o biljkama koje rastu u vodi, čula sam za lopoč i lokvanj. Na slikama su mi isti. Je li to ista biljka?
|
|
![]() |
|
Misty draga, danas sam ujutro zalijao vrt i vratio se u brlog, otišao do dućana i vratio se u brlog mokar do kostiju. mislim da do uvečer neću više izlaziti van... navodno za noćas meteorolozi proriću neku kišu pa možda malo odahnemo ako su pogodili i za sutrašnjih 27 celzijanera
Miro, hvala na pohvalama i posjeti. bravo za tvoju lozicu. ja sam ovu svoju podigao sa zemlje pa je zato tako odjednom prasla ;). Đurđa dolazi svakodnevno, a danas mi je susjeda otkrtila i gdje joj je gnijezdo pa sad znam gdje je i njen dom. jutros smo baš razgovarali prek plota kad je došla na doručak (Đurđa, naravno :). hvala Antonija Bromelija, siguran sam da hoće, samo mu treba dat malo vremena OTOK znaš kak to ide, rajćica - paradajz :) |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
....pomidor
![]() |
|
![]() |
|
hehehe, tak nekak ;)
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš ti već svakakvog cvijeća bome!
Bugica je krasna, ali priznajem lopoč je broj jedan.Predivan je!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Lan mi je baš simpatičan! I ono što ti zoveš vodena hosta! Lopoč je kraljevski, stvarno je za objesit gubicu
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hvala bako i springy na posjeti i pohvali mojih biljčica
misty ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Drago mi je da je Đurđa tu u tvojoj blizini,e a to je kroz tvoju priču i za mene uzbuđenje,a ne znam zašto bi i otišla kad joj je tu tako lipo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |