enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša možda jedić ne prepoznaješ on lijepo cvjeta ali ima i dekorativno lišće barem meni
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliki vrt imaš !
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velik i prostran povrtnjak
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK ukupna površina nešto malo manje od 4000m2 prostora a i posla ko u priči ali mi uživamo
Mira021 da i povrtnjak je veliki jučer smo mm i ja posadili i rasadu paradajz, paprika, kupus, krastavci, kelj, karfiol, patliđan... |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Nona!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam što mi se više sviđa, staro cvijeće ili noviteti. Perunika je ipak moj favorit. |
|
nanica
Upravo klijam Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je tu jako ugodno i opuštajuće :)
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje prekrasno cvijećei okućnicu imaš!!!!! baš ti zavidim na sajmu cvijeća, sigurno je bio melem za dušu i oči!!!!!!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvic drago mi te vidjeti kod mene ja sam ti prije imala samo one nase domace plave perunike onda su mi nešto dosadile i ja ih iskorjenim ,a sad skupljam imam tamno ljubičastu , ovu plavu, žutu i još neke dvije ali neznam koje još nemaju pup ove godine i super su mi samo mi je žao što kratko traje cvijet
nanica i meni je jako opuštajuće i zato idem tamo svaki dan a planiramo i preseliti do jeseni Vilmač trudimo se oko okućnice, a na sajmu svega osim pečenja jarećeg |
|
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tomica
|
|
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno jesi tu pandoreju takvu kupila s pupovima ili je kod tbee iscvijtala ???
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno rascvjetano,a i za novitete
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve cviće ti je lipo,ali klematis prepun cvitova mi je predivan
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
panda drago mi je da si tu pandoreu sam naručila preko naših oglasa bila je u pupovima i sad cvjeta prekrasna je i jako sam zadovoljna s njom tebi pozdrav
gioiaa dobro došla drago mi je da ti se sviđa Mira021 klematis nelly moser je ove godine nadmašio samoga sebe cvjetovi su sve veći i pretvaraju se u bijele vjerovatno zato što je na sunčanom mjestu |
|
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš si se lijepo ponovila ali pandorea je moj favorit
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54 da lijepo sam se ponovila a pandorea je prekrasna šteta što zimi ne može biti vani
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |