Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 85> |
Korisnik | |
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe hoste, puzavac, ali baš mi se sviđa ova mirišljavica kak si ju nazvala- neznam što je to - neka veronica?
|
|
belica,zagreb
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svesa, Belica
Belica, bijela mirišljavica je budleja. Slikana je izbliza pa te je to zbunilo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suncokret
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mislila sam si ja na prvu da je budleja, ali me slika totalno zbunila.
I kod mene su cinije baš zahvalne za sve. Ps. zagorski vodovod ima super neku vodu, pokušaj malo zažmiriti kad dođe račun- možda pomogne |
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...baš su mi hercig ove cinije, lijepe uspravne i duuuugo cvatu.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam malo... prošetala i udahnula malo svježine na tvom prekrasnom bregu.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepota
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti. Moj je vrt ko i svi malo usahnuo makar ga zalijevam koliko mi nateče kiše u cisternu. ali ima bilja kojem ne smeta niti vručina niti suša. Pirakanta ima puno narančastih bobica a clerodendron ima puno pupoljaka pa će brzo i procvasti (nadam se). Izdaleka izgleda kao da je velika ruža na vrhu grma
pupoljčići su se počeli otvarati |
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke sta vi radite sa sjemenkama suncokreta,kod mojih toga rodilo puno?
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ih dosta posijala kao i svake godine ali su sve sjemeke pojele ptice. Ne znaju one čuvat za zimu. Inače, sjemenke uvijek sakupim, ostavim određenu količinu za sjeme, a ostalo čuvam za zimu, za ptičice naravno.
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi dobra dusa ti mislis na pticice zimus :)
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ono sa nanđarastim bobicama mi je prekokrasno !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene na tvojem divnom brijegu, vatreni trn je predivan tako okićen bobicama, i cvijet clerodendrona također, a što se tiče divne travice- tako ti i mom vrtu izgleda, kad pogledam odozgora sve je na zelene i žute fleke. Trave ima samo tamo gdje je zalijevano cvijeće. Ma zazeleniti će se to sve samo dok nam malo kišice još napada.
Pozdravljam te iz svog malog kutka |
|
belica,zagreb
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vatreni trn i clero......uh,da jezik polomim,prekrasno
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |