Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 58> |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O ljudi, koje krasne orhideje imate.
Anastazija, tvoje u aranžmanu na stolu zaista odlično izgledaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija....prekrasne su, krasan pogled na orhideje i kroz prozor, divno
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti ! Stvarno uživam u njima i krasne su mi ali nisam u potpunosti zadovoljna. Neznam zašto moje nemaju onako puno grana i cvjetova kao tvoje, stvarno neznam u čemu je fora . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure prekrasne su vam orhideje, nezna se koja je ljepša i mene isto zanima kako postići više stapki, ni kod mene nema više od dvije stapke.....kod jedne deje čim potjera treću stapku ona starija se osuši, tako da tri istovremeno nikako postići
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
Puffy
Nedavno posijan Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Minić iz Konzuma - 39.99 kn zajedno s keramičkom posudicom :) Jedini u kašeti bio s 2 grane :-) |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično izgleda
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su sve odreda
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan je ! |
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su sve !!Ja sam večeras kupila još jednu.Nisam joj mogla odoliti,pa se mm ponudio da me počasti :)
a,ova neumorno cvijeta.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne deje
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa, prekrasne su! I ja sam gledala ovu ko tvoja nova, baš mi je posebna. |
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam curke,i meni se baš svidjela!Anastazija ja sam je prvi put vidjela,mislim da je to neki novi hibrid.Ima ogromne cvjetove a boja uživo još je ljepša.Dobili su ih sada pred Dan žena,puno raznih vrsta hibrida,ali ovih je bilo samo par komada..Ima još jedna isto krupan cvijet,jako krupan a boja je bijela unutra a rubovi su rozi..I sada sam na pola puta da i nju uzmem :D
I nešto mi nije jasno,neke deje imaju jako krupan cvijet,pitam se hoće li on biti takav i sa sledećim cvjetanjem ili je to uticaj hemije?Šta mislite?Kakvo je vaše iskustvo? |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
MermaidDreamer
Pustio korijenje Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer je malo sunca provirilo kroz prozore, pa su se brže-bolje dva pupa otvorila.
Brother Sara Gold, zasada na jednoj stapki jedan cvijet, na drugoj stapki još dva pupa (slabašno, ali nema veze pošto je nedavno cvala: zadnji cvijet se otvorio 27.01. 2013., imala je i mahunu, koja je trajala od 05.02. do 08.03.mahuna se nažalost posušila i otpala Brother Sara Gold Everspring King 09.01.2013. Završio sa cvatom. Mirovao kratko i eto ga ponovno. Na stapci ima još tri pupa. Nije raskošan, ali zato često pomalo cvate. Još nije niti boju u potpunost "dobio". Treba mu nekoliko dana da se boja pojača i postane intenzivnija, a tako i točke.. Još je sav "zelenkast". |
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, prekrasne su vam ! |
|
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupila pred neko vrijeme nekoliko phalova na snizenju, ocvalih, polutrulih nikakvih. bili su zarazeni nekim bubama, pa sam ih morala cistit od toga...
nisam nikad imala orhideje pa rekoh idem probat, ove su ionako bile na izmaku. jedna miruje,bila je u stvarno losem stanju, druga pusta korijenje i listove, a treca... treca ima neki pup na vrhu grane koji miruje... ispod toga pusta jedan keiki. pustila je jedan veliki novi list, i sad pusta drugi. na drugoj grani pusta drugi keiki a na dnu pusta novo zracno korijenje. uopce ne znam kaj bi joj rekla |
|
velika gorica
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wolfsbane pa to je krano, uspjela si ih oživiti
|
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |