Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 11:50
Sve se meni čini da je to bila ljubav na prvi pogledWinkSamo ne znam ko se jače zaljubio,ti ili adeniumiLOLThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 11:56
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Sve se meni čini da je to bila ljubav na prvi pogled[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />Samo ne znam ko se jače zaljubio,ti ili adeniumi[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

E da si mi vidjela facu kad sam ih ugledala na trešnjevačkom,mislim si ak ovo kažem nitko mi neće vjerovati .Dobro,sad je to već pod normalno da ih ima,ali onda je bilo veliko iznenađenje.Toliko sam ih željela da sam se ufurala da su samo mene čekali .
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 11:57
draga maris, koje ti bogatstvo imaš...voća, povrća, cvijećai naravno korova, hehehe...prekrasno draga, baš sam sretna kaj ti sve tak lijepo uspijeva i predivno izgleda...moram naglasiti da sam primijetila krasne lavande, naročito mi se sviđa ona bijela...prošla sam cijelu Floru neuspješno je tražeći...gdje si je ti nabavila? A bome i kolač s jagodama i ono s krumpirčekima privlačno zgledaLOL.
pusaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 12:06
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

draga maris, koje ti bogatstvo imaš...voća, povrća, cvijećai naravno korova, hehehe...prekrasno draga, baš sam sretna kaj ti sve tak lijepo uspijeva i predivno izgleda...moram naglasiti da sam primijetila krasne lavande, naročito mi se sviđa ona bijela...prošla sam cijelu Floru neuspješno je tražeći...gdje si je ti nabavila? A bome i kolač s jagodama i ono s krumpirčekima privlačno zgleda[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />.
pusa[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Lavande ima preko puta Hoto vila, rasadnik u Strmcu samoborskom.Još smo u pregovorima dal da idemo danas ili sutra ,ali ako idemo danas ,svakako se zaletim i do rasadnika .Draga moja,sve buja na vrtu,ali buja i korov,svaki puta kad dođem napunim jedne dobre tačke.Ovaj puta nisam koristila rukavice,unakazila sam si ruke,ne mogu to skinuti ni s limunom.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 12:25
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

E da si mi vidjela facu kad sam ih ugledala na trešnjevačkom,mislim si ak ovo kažem nitko mi neće vjerovati .Dobro,sad je to već pod normalno da ih ima,ali onda je bilo veliko iznenađenje.Toliko sam ih željela da sam se ufurala da su samo mene čekali .

To ja zovem sudbinomLOLTi si si njih zacrtala i dobilaClap
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 21:02

draga maris, koje ti bogatstvo imaš...voća, povrća, cvijećai naravno korova, hehehe...prekrasno draga, baš sam sretna kaj ti sve tak lijepo uspijeva i predivno izgleda...moram naglasiti da sam primijetila krasne lavande, naročito mi se sviđa ona bijela...prošla sam cijelu Floru neuspješno je tražeći...gdje si je ti nabavila? A bome i kolač s jagodama i ono s krumpirčekima privlačno zgleda[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />.
pusa[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Lavande ima preko puta Hoto vila, rasadnik u Strmcu samoborskom.Još smo u pregovorima dal da idemo danas ili sutra ,ali ako idemo danas ,svakako se zaletim i do rasadnika [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> .Draga moja,sve buja na vrtu,ali buja i korov,svaki puta kad dođem napunim jedne dobre tačke.Ovaj puta nisam koristila rukavice,unakazila sam si ruke,ne mogu to skinuti ni s limunom. [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" />

Ispravak,nije Strmec samoborski već Novaki.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:17
s obzirom da patim od demencije zaboravila sam da sam te to već pitala...znam gdje je ta Vrtlarija, bila sam tamo...
sandučić ti je prepun , draga marisWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:24

s obzirom da patim od demencije zaboravila sam da sam te to već pitala...znam gdje je ta Vrtlarija, bila sam tamo...
sandučić ti je prepun , draga maris[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

hvala
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:33
Evo malo sam i ja došetala do tebe,kod tebe svega lijepoga, nema čega nema,pa zato ne bih ništa posebno izdvajala,jer ti je sve posebno,svaki cvjetić ima svoju posebnu priču! Do idući puta pozdravčić ti ostavljam!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:54
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Evo malo sam i ja došetala do tebe,kod tebe svega lijepoga, nema čega nema,pa zato ne bih ništa posebno izdvajala,jer ti je sve posebno,svaki cvjetić ima svoju posebnu priču! Do idući puta pozdravčić ti ostavljam! [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot139.gif" align="middle" />

Hvala .
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 18:14
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

E da si mi vidjela facu kad sam ih ugledala na trešnjevačkom,mislim si ak ovo kažem nitko mi neće vjerovati [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> .Dobro,sad je to već pod normalno da ih ima,ali onda je bilo veliko iznenađenje.Toliko sam ih željela da sam se ufurala da su samo mene čekali [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> .
To ja zovem sudbinom[IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />Ti si si njih zacrtala i dobila[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

Izgleda da sam si ih zacrtala u pravo vrijeme
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 18:43
 Clap za adeniume ,i za ostalo cvijeće,prošetala malo tvojim vrtom
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 20:56
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> za adeniume ,i za ostalo cvijeće,prošetala malo tvojim vrtom

Stefica.n hvala ti na posjeti .
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:48
Nije me bilo nekoliko dana i odmah sam ti došetala do vrta.Kod tebe svašta novog i lijepog,bila si jako vrijedna dok sam se ja išla malo odmoriti.Slike su ti super,a slažem se i ja da ti onaj prkos poseban.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:58
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Nije me bilo nekoliko dana i odmah sam ti došetala do vrta.Kod tebe svašta novog i lijepog,bila si jako vrijedna dok sam se ja išla malo odmoriti.Slike su ti super,a slažem se i ja da ti onaj prkos poseban. [IMG]smileys/emot165.gif" align="middle" />

Veseli me vidjeti te u mom vrteku ,neka si se odmorila ,zavrijedila si .
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:59

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 23:00

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 23:03
lijepo je bilo prošetati kroz tvoj vrt....Thumbs%20Up
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 07:48
smile39  smile39   smile39   ubit ćeš meLOL   smile79
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 08:42
Slažem se s Teom, nabijaš nam komplekse LOL
Lipik
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.