Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 102> |
Korisnik | ||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sve se meni čini da je to bila ljubav na prvi pogled
![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
E da si mi vidjela facu kad sam ih ugledala na trešnjevačkom,mislim si ak ovo kažem nitko mi neće vjerovati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
draga maris, koje ti bogatstvo imaš...voća, povrća, cvijećai naravno korova, hehehe...prekrasno draga, baš sam sretna kaj ti sve tak lijepo uspijeva i predivno izgleda...moram naglasiti da sam primijetila krasne lavande, naročito mi se sviđa ona bijela...prošla sam cijelu Floru neuspješno je tražeći...gdje si je ti nabavila? A bome i kolač s jagodama i ono s krumpirčekima privlačno zgleda
![]() pusa
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Lavande ima preko puta Hoto vila, rasadnik u Strmcu samoborskom.Još smo u pregovorima dal da idemo danas ili sutra ,ali ako idemo danas ,svakako se zaletim i do rasadnika ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
To ja zovem sudbinom ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
s obzirom da patim od demencije zaboravila sam da sam te to već pitala...znam gdje je ta Vrtlarija, bila sam tamo...
sandučić ti je prepun , draga maris
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Evo malo sam i ja došetala do tebe,kod tebe svega lijepoga, nema čega nema,pa zato ne bih ništa posebno izdvajala,jer ti je sve posebno,svaki cvjetić ima svoju posebnu priču! Do idući puta pozdravčić ti ostavljam!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
|
Izgleda da sam si ih zacrtala u pravo vrijeme ![]() ![]() |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Stefica.n hvala ti na posjeti ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Nije me bilo nekoliko dana i odmah sam ti došetala do vrta.Kod tebe svašta novog i lijepog,bila si jako vrijedna dok sam se ja išla malo odmoriti.Slike su ti super,a slažem se i ja da ti onaj prkos poseban.
![]() |
||
![]() |
||
|
Veseli me vidjeti te u mom vrteku ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
lijepo je bilo prošetati kroz tvoj vrt....
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Slažem se s Teom, nabijaš nam komplekse
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |