dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 3334353637 139> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Monna! I nije moje dvorište ništa posebno... Ali nagodinu, ako bude zdravlja i sreće,.... eeee to će već biti druga priča!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne bude samo prazno obećanje, evo mene sa novim slikama i poslikanim poklonima...
Stare biljčice našle novi smještaj |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I callistemon sam ovdje smjestila, nadam se da će mu odgovarati
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne gledajte ružnu staru policu, nju sam maznula dečkima iz radione... njihovi dijelovi i alati mogu biti i po podu, ali moje cvijeće ne!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je moja avantura - alstroemerije iz sjemena... Držite mi fige da uspijem! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebičnjak???
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, a sad moji noviteti...
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A pred ovom manekenkom su svi ostajali bez teksta...
Još jednom hvala Lovri što se tako nesebično potrudila da mi je dostavi! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, doselile i kod mene kraljice zime
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da na cijelom CIF_u nema goreg fotografa od mene.
Ipak evo još malo |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja je ovo biljka, kako se zove??
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I za kraj, posljednja slika ove ljepotice, prije nego što završi na kompostištu..
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan,
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, dobro mi došla, čast mi je vidjeti te ovdje
To je LESPEDEZA, najljepše drvce koje sam ikada vidjela. Moja 4-godišnja nećaka ju je već prekrstila, nazvala ju je depedeza... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe biljke imaš,i moja sirotica danas završila na kompostištu.
Lespedeza je posebno lijepa.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica <1 3334353637 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |